Žinome, iš kur blogis sklinda | kl.lt

ŽINOME, IŠ KUR BLOGIS SKLINDA

Norėčiau sužinoti, kieno sprendimu Klaipėdoje buvo nuimti karinį Rusijos laivą į vieną vietą siunčiantys šūkiai. Kas tie žmonės, kokie jų vardai, pavardės, kas juos įgaliojo tai padaryti?

Manau, tie, kurie nusprendė nuimti šituos teisingus ir tikrą įtaką prokremliškoms galvoms darančius stendus (daiktus reikia vadinti savais vardais), padarė nusikaltimą, pasidavė Kremliaus propagandai, kuri yra fašištinė propaganda. Kitaip tariant, jie pasidavė fašizmo ir nacizmo įtakai.

Nuėmę tuos stendus mes toliau demonstruojame savo bailumą, bukumą ir neryžtingumą, lyg tebebūtume kolonija, kurioje viskas derinama su „centru“, o už nepaklusnumą, t. y. savos nuomonės turėjimą, baudžiama kalėjimu, kaip kad matome.

Suprantama, kad mūsų Lietuvos rusai jokiais būdais negali būti kaip nors ignoruojami ar net įžeidinėjami (kaip teigia fašistinė propaganda). To nei Klaipėdoje, nei visoje Lietuvoje nėra ir negali būti.

Todėl ir šitas šūkis apie karinį žudikų laivą jokiu būdu nėra ir negali būti taikomas mūsų rusakalbiams gyventojams, kuriuos mes labai gerbiame, su kuriais bendraujame ir šiandien rusiškai, jei matome, kad žmogus negali ko nors pasakyti ar suprasti lietuviškai.

Šia prasme tolerancijos stokos Lietuvai, kurioje veikia dešimtys tautinių mažumų mokyklų, kurioje laisvai veikia tautinės organizacijos, partijos ir susivienijimai, niekas neturi teisės prikišti.

Tie karinį laivą pasiunčiantys šūkiai yra skirti fašistams, nacistams ir žmogžudžiams, kurie šiandien iš Kremliaus valdo Rusiją ir Ukrainoje viską niokoja, griauna ir niekšingai žudo niekuo nekaltus žmones. Kurie Gazos Ruože žudynėms ruošė tuos žydų vaikus gabalais pjausčiusius gyvulius. Kurie visame pasaulyje įvedinėja savo normalų gyvenimą griaunančią antidemokratinę „tvarką“ ir naikina kitų tautų kultūras, o dabar dar ir niekuo dėtus žmones Bučoje, Irpinėje ir kitur. Tai yra būtent jiems, žudikams ir sadistams, skirtas „palinkėjimas“.

Manau, Naujųjų metų proga būtų pats metas vėl visoje Klaipėdoje iškelti tuos reklaminius stendus su naujamečiais palinkėjimais tam kariniam laivui. Būtų tikrai graži iniciatyva, parodanti, kad mes nebijome profašistinių ir pronacistinių elementų su pasisavinta lotyniška Z raide, nes jie tiesiog yra fašistai – žmonijos atmatos, Žemės purvas.

Ir į tų prosovietinių veikėjų burbėjimus nereikia kreipti dėmesio. Kuo toliau, tuo jų girdisi mažiau, ateina nauja intelektualių žmonių karta, kuri suvokia, kad Vakarų demokratijoje gyventi yra kur kas geriau nei ten, kur žmonės užguiti, nuskurdę, apgauti, apiplėšti, suklaidinti fašistų propagandos, bijantys pasakyti tiesą, nes gali tuojau pat būti primušti ir už nieką pasodinti į kalėjimą.

Visi juk matome, kas vyksta Ukrainoje ir kas vyksta Izraelyje, visi suprantame, iš kur visas tas blogis plūsta.

Gairės: karas Ukrainoje, Rusijos karinis laivas, stendai, Klaipėda, Kremliaus propaganda
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS