Elito gyvūnėlių iliuzijos | kl.lt

ELITO GYVŪNĖLIŲ ILIUZIJOS

Vienos valsas su "čebatais" ir ekskavatoriais nuo šiol vadinasi "Šok su manimi". Kita svarbi naujiena – viena nelabai dėvėta šalies žvaigždė meldėsi Himalajuose, jei teisingai suprato, kur nusibeldė. Kita, labiau padėvėtoji, baigė išbandymą nėštumu. Tai aukštuomenės paslaptys, kurios šiandien visomis spalvomis žydi feisbuko paskyrose: "Imkit mane ir skaitykit".

Kas sakė, kad Lietuvoje mažai rimtų įvykių? Net Lenny Kravitzas neatvažiuos. Vis dėlto barakudinės kultūros atstovai vis tiek turi ką veikti. Čia kaip per dekoratyvinius pietus pas stangrų it linksmosios mažumos sostinės verslininką, apie kurio verslą niekas nieko nežino, tačiau jis visada randa kokį nors pseudoįvykį, tampantį proga ir surengti spaudos konferenciją, ir "įkalti šampės". Tikra tuštybės mugė, anot W.M.Thackeray‘aus.

Tą skaistų snobiško gyvenimo žavesį čia pabrėžia daugybė tiražuotų aksesuarų. Ir visai nesvarbu, ar iš Stambulo šie, ar iš Gelažniko parduotuvės, svarbu, kad šv. apatinių kilmės paslaptis būtų išsaugota. Juk asmeninis įvaizdis čia svarbesnis net ir už "Independence".

Kodėl garsiausios Lietuvos barakudos taip ėmė puoštis akiniais? Ne tais nuo saulės, o įprastais, tik be dioptrijų. Dar – būtinai storais rėmeliais, lyg A.Hitchcocko laikais. Taigi įvaizdis turi pabrėžti stilingo žmogaus intelektualumą, juk ne kočėlų drožėjai esame, skaitome ten tą, kaip jį, W.Shakespeare‘ą. Kieno gi kito knygą pasidės palovėje stilinga Nemuno šalies žvaigždė? Juk čiabuvių pasakomis nepažongliruosi platinos varžteliais sureguliuoto sugulovo akivaizdoje. O kadangi skaitomi sudėtingi tekstai, tai ir akys pavargsta, tampa protingesnės, tad reikia akinių. Stilingų, suprantama. Va, pasirodo, kokį įvaizdžio siužetą dabar madingai transliuoja akiniuotas bananinio elito gyvūnėlis.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

E.L.Y

Ypac nemalonu matyti ta tariama verslinykq,kuris tėra tik kažkokia padabinta marionete,turtingos usienietes zaisliukas su homoseksualia praeitim.

brangutyte

Gryna tiesa. Ir mane verčia vemti nuo visokių ŽMONĖS ir JI žurnalų, nuo tų "tipo" žvaigždžių. Neįsivaizduoju, kam tos personos gali būti įdomios?!

Tai jau taip

JO, VISA TAI DAUGIAU NEI JUOKINGA

SUSIJUSIOS NAUJIENOS