Vieno kraujo | kl.lt

VIENO KRAUJO

Kadangi visuomenė ir jos išrinktas Seimas yra vieno kraujo, nieko nuostabaus, kad Seime jau oficialiai dirba nuteistasis (mat neužteko balsų panaikinti Kauno kalėjime sėdinčio V. Gapšio mandatą).

Tai ne pravalas (kalėjimo žargonu – nesėkmė) ar koks izdivonas (pasityčiojimas). Tiesiog reikia iš naujo peržiūrėti poniatkes (tradicijas, normas) ir nesišvaistyti zajavomis (pareiškimais) apie neva bespredielą (savivalę) Seime ir nereikia parintis (nerimauti) aiškinant, kad tokias tendencijas privalo tarmozinti (stabdyti) pagrindiniai šalies verchai (vadovai).

Nuteistas V .Gapšys Seime liko ne ant fukso (atsitiktinai). Seime gali susikurti ir poloskinių (poloski – ant treningų siuvamos juostelės), arba treninginių, frakcija. Tai tik atspindėtų visuomenės įvairovę.

Antai visi mato, kad Seime jau formuojasi Kelių erelių frakcija (KEF), kurios nariai, kaip galima suprasti, nepatenkinti, kad Lietuvoje varžomos galimybės pažeidinėti Kelių eismo taisyklėse (KET) numatytą maksimalų greitį. Šios besiformuojančios frakcijos čiosų (vaikinų) tvirtinimu, keliuose pastatyta per daug greičio matuoklių, kurie majačinasi (rodosi) daugybę kartų ir, kaip galima suprasti, tarmozina audziūchų (audi) greitį. Tai nachier (kokio velnio) jų reikia?

Su parlamentarizmo veikla derinamas įkalinimas nėra naujovė.

Jau subrendo ir sumanymas, kaip uždūchinti (prispausti) ne greitį, bet greičio matuoklius. Pabrėžiama, kad matuoklius diegti planuoja vien tik Lietuvos automobilių kelių direkcijos (LAKD) vierchai ir savo nuožiūra skiria tam lėšų iš bendro obščiako (respublikinio budžeto), nepasitarę dėl to net su Seimo čiosais.

Praėjuso gruodžio viduryje LAKD, neatlaikiusi KET įstatymo pataisas rengusių KEF dūchinimo (spaudimo, engimo), informavo laikinai stabdanti naujų greičio matavimo priemonių šalies keliuose diegimą.

Pastaba. Su parlamentarizmo veikla derinamas įkalinimas nėra naujovė. Antai Amerikoje (ir kitur) sėdėdamas už grotų gali dalyvauti net ir prezidento rinkimuose, o išrinktas turi teisę suteikti sau malonę.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Cha cha cha

> patarimui ................Sveikinu, tu tikras rusas - Putino unitazinės kultūros nešėjas ir šviesaus "russkij mir" kūrėjas.

na ir kokiam

konkurentui-žiniasklaidos eiliniui, užkliuvo kad Autorius parašė vykusį straipsnį? Kaip matosi jis komentuodamas ,,siunta kaip Rusija''ir nesugeba sutramdyt savo pavydo..:D)

patarimui

tai sakai ožką buvai išsinuomojęs? Ar žinai lietuvio skatyna kad ožkos pisimas užtaukia baudžiamają atsakomybę, Paskaityk smidintis šunbirki kaip tūbausių kaimo bernas susilaukė teistumo už karvės išsantykiavimą. Palyginus su tokiais urodais zoofilais kaip tu - gėjai tik balti pūkuoti triušiukai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS