Per rytinį reidą Šiauliuose nustatyti 5 neblaivūs vairuotojai | kl.lt

PER RYTINĮ REIDĄ ŠIAULIUOSE NUSTATYTI 5 NEBLAIVŪS VAIRUOTOJAI

Ankstų pirmadienio rytą sustiprintos policijos pajėgos Šiaulių mieste tikrino vairuotojų blaivumą, transporto priemonių registracijos, valstybinės techninės apžiūros ir transporto priemonių savininkų ir valdytojų civilinės atsakomybės privalomojo draudimo dokumentus.

Reido metu, nuo 6 iki 8 val. ryto, policijos pareigūnai nustatė 5 vairuotojus, kurie už vairo sėdo neblaivūs. Keturiems jų nustatytas lengvas, o vienam - vidutinis girtumo laipsnis (1,70 prom.). Dar 7 vairuotojai buvo vartoję alkoholio, bet tikrinimo metu alkoholio koncentracija neviršijo leistinos normos.

Priemonės metu taip pat nustatyta 10 vairuotojų, pažeidusių kitus Kelių eismo taisyklių reikalavimus. Iš jų 8 neturėjo valstybinės techninės apžiūros dokumentų, 2 - transporto priemonių savininkų ir valdytojų civilinės atsakomybės privalomojo draudimo polisų.
Policija prašo vairuotojus būti drausmingus, nevairuoti išgėrus, nevažiuoti su išgėrusiais vairuotojais, įspėti juos nesėsti už vairo ir apie tokius atvejus informuoti policijos pareigūnus.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

ner ko dziaugtis

pas mus butu tas pats, paprasciausiai policija deklaruoja kad tikrina bet nekart neteko matyti.

VYTAUTAS

visus padarus,kurie iputė į matuokli daugiau nei nustatyta bausti tik maksimaliomis baudomis ir jokių nuo-iki.Tas nuo-iki leidžia policijai manipuliuoti,imti kyšius,valdžios ponams ieškoti švogerių ir nuo bausmės išsisukti.Kokios lengvatos gali būti taikomos girtam už vairo.Juk tai žmogžudys be kelių minučių.Bet kaip čia ivesi tikį istatymą,kada patys važinėja ikale brendžiuko ar dzūkiško bravariuko.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS