Antrepreneris B. Johnsonas kovoja prieš senėjimą: jo tikslas – gyventi amžinai | kl.lt

ANTREPRENERIS B. JOHNSONAS KOVOJA PRIEŠ SENĖJIMĄ: JO TIKSLAS – GYVENTI AMŽINAI

  • 15

Antrepreneris Bryanas Johnsonas ekstremaliais būdais, kurie daugeliui gali atrodyti nenormalūs, siekia sulėtinti senėjimo tempą. Vyro tikslas – gyventi amžinai, skelbia „The Guardian“.

46-erių milijonierius B. Johnsonas keliasi 4.30 val., visą dienos maistą suvalgo iki 11 val., o miegoti be išimties eina 20.30 val.

Per dieną jis išgeria 100 tablečių, maudosi LED šviesoje ir sėdi ant didelio intensyvumo elektromagnetinio prietaiso, kuris, jo manymu, stiprina dubenį. Visą tai vyras daro siekdamas sulėtinti senėjimo tempą.

Gydytojų ir sveikatos ekspertų komanda nuolat stebi viską, ką daro B. Johnsono kūnas – nuo cholesterolio kiekio iki jo telomerų ilgio – DNR „dangtelių“, neleidžiančių chromosomoms dilti.

Du iš trijų patiekalų, kuriuos milijonierius valgo kiekvieną dieną, yra visiškai vienodi: vienas iš jų – virti brokoliai, žiediniai kopūstai, grybai ir česnakai, o kitas – riešutinis pudingas, kurį sudaro chia sėklos, makadamijų riešutai ir uogos.

Jis išgeria 54 tabletes ryte, o likusias – tarp odos procedūrų, raudonos šviesos terapijos ir kitų matavimų. Jis nuolat gyvena kalorijų deficite ir nevartoja alkoholio.

B. Johnsonas taip pat eksperimentavo su kraujo plazma, paimdamas ją iš savo 18-mečio sūnaus, tačiau to atsisakė dėl rezultatų stokos.

Verta paminėti, kad didžioji dalis to, ką B. Johnsonas daro, yra pagrįsta mokslu. Pavyzdžiui, jo kūno rengybos režimas apima funkcines treniruotes ir širdies ir kraujagyslių sistemos darbą, skirtą pagerinti jo VO2 max (didžiausias deguonies kiekis, kurį jo kūnas gali gauti mankštos metu) – abu šie dalykai yra susiję su mažesniu mirtingumu.

„Kai įsėdu į savo automobilį, sakau sau, kad tai pats pavojingiausias dalykas, kurį šiandien darysiu“, – interviu „The Guardian“ kalbėjo B. Johnsonas.

B. Johnsonas – išsiskyręs ir pripažįsta, kad susitikinėti su moterimis – sunku. Vyras būsimai partnerei turi tam tikrus reikalavimus, pavyzdžiui, jis nori miegoti atskirai, nenori jokių saulėtų atostogų, seksas turi būti suplanuotas iš anksto, o partnerė jam niekada nebūtų prioritetas. 

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

100 tablečių per dieną nepadės

reiktų išgerti bent jau po 101

buvo toks Maiklas Džeksonas

kuris ruošėsi gyventi 300 metų, bet sulaukęs vos 51 iškeliavo pas kobzoną, pažiūrėsim kiek šis fruktas temps

Jurgis

Su galva viskas ok tam ponui ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS