Atsistatydina Baltųjų rūmų komunikacijos vadovė | kl.lt

ATSISTATYDINA BALTŲJŲ RŪMŲ KOMUNIKACIJOS VADOVĖ

Baltųjų rūmų komunikacijos vadovė Alyssa Farah ketvirtadienį paskelbė paliekanti postą, taip regis tyliai pripažindama kadenciją baigiančio prezidento Donaldo Trumpo pralaimėjimą praėjusį mėnesį vykusiuose valstybės vadovo rinkimuose.

„Po pusketvirtų nuostabių metų aš palieku Baltuosius rūmus ir sieksiu naujų galimybių“, – parašė A. Farah, anksčiau dirbusi viceprezidento Mike'o Pence'o ir Pentagono atstove spaudai.   

„Labai didžiuojuosi neįtikėtinais dalykais, kuriuos nuveikėme, kad mūsų šalis būtų stipresnė ir saugesnė“, – rašė ji, nepaminėdama D. Trumpo, kurio kadencija baigsis sausio 20 dieną. 

Po lapkričio 3-iosios rinkimų, kuriuose demokratas Joe Bidenas įveikė D. Trumpą, A. Farah vengė viešumos.

D. Trumpas atkakliai bando užginčyti J. Bideno pergalę, skleisdamas sąmokslo teorijas apie „suklastotus rinkimus“, nepaisydamas fakto, kad net jo administracijos nariai, įskaitant generalinį prokurorą Williamą Barrą, sako, jog nebuvo aptikta jokių didelio masto sukčiavimo įrodymų.

Kitaip nei A. Farah, Baltųjų rūmų atstovė spaudai Kayleigh McEnany uoliai palaiko savo bosą ir skelbia jokiais faktais nepagrįstus jo  kaltinimus apie tariamai suklastotus rinkimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS