Baltieji rūmai: JAV pasiruošusios įvesti sankcijas Kremliaus „vidiniam ratui“ dėl Ukrainos | kl.lt

BALTIEJI RŪMAI: JAV PASIRUOŠUSIOS ĮVESTI SANKCIJAS KREMLIAUS „VIDINIAM RATUI“ DĖL UKRAINOS

Jungtinės Valstijos pasiruošusios įvesti sankcijų Rusijos prezidento Vladimiro Putino „vidiniam ratui“, jeigu Maskva užpultų kaimyninę Ukrainą, pirmadienį pranešė Baltieji rūmai.

„Mūsų įvardyti asmenys priklauso Kremliaus vidiniam ratui arba yra netoli jo ir atlieka vaidmenį vyriausybei priimant sprendimus“, – žurnalistams sakė Baltųjų rūmų atstovė spaudai Jen Psaki (Džen Psaki).

„Parengėme specifinius sankcijų paketus tie Rusijos elito atstovams, tiek jų šeimų nariams“, – pridūrė ji.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Ernestas.

Melas. Lietuvos Respublikos išdavikai išpažįstantys Velnią veikė tik Lietuvos teise, vardu, slėpdami, teisybę. Rezistencija, okupacija. Rezistencinis veiklos ryšys. Tautos pasipriešinimas. Žmonių rezistencinis atsparumas. Lietuvos Respublikos karo kurstymas, propoganda. Lietuvos Respublikos Kauno vpk, Darius Žukauskas, Mindaugas Baršys. Gintautas Žaliagiris, Aloyzas Venckus. Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius.

Na va,

amerikonai vėl prisitriochino. Žadėjo nepakeliamas sankcijas, jei rusų kariuomenė įžengs į Dombasą ar Luhanską. Putinas dėjo skersą ir patikrino,- įžengė, o amerikosai iš karto į kelnes pridėjo: sankcijos šokių rateliui. Sekantys- mes

Anonimas

Kodėl jankių tokie šlykstūs snukiai ir debiliškos išraiškos ? Nu iš fizionomijų tai kažkokie arkliai, ypač moterys ( o gal moterai, nebežinau).
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS