Bėdos nesibaigia: K. Middleton šeimai – dar daugiau blogų žinių | kl.lt

BĖDOS NESIBAIGIA: K. MIDDLETON ŠEIMAI – DAR DAUGIAU BLOGŲ ŽINIŲ

  • 43

Karališkosios šeimos bėdos nesibaigia. Britų spauda skelbia, kad Velso princesės Catherine tėvai kreditoriams skolingi 2,6 mln. svarų sterlingų – daugiau nei 3 mln. eurų. Žlugus verslui, būsimos karalienės tėvai nesumokėjo 260 tūkst. svarų sterlingų (303 tūkst. eurų) mokesčių, o skolos išsipūtė dešimtgubai.

Portalas „Mirror“ praneša, kad Carole ir Michaelo Middletonų verslo bankroto bylą tvarkanti įmonė skelbia, kad Velso princesės tėvai nepajėgia padengti sumos, susikaupusios dėl skolos išieškojimo išlaidų.

Šeimos verslas buvo įkurtas 1987-aisiais. Middletonai prekiavo vakarėliams ir įvairioms šventėms skirtomis prekėmis, o verslo reikalai klostėsi puikiai. Tėvai uždirbo tiek, kad tris vaikus išleido mokytis į prestižinį koledžą.

Problemos verslą ištiko COVID-19 pandemijos metu, o galiausiai įmonė tapo nemoki.

Apie britų karališkąją šeimą užklupusius nemalonumus kalbėjo laidos „KK2“ komanda.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (43)

Vaidas

Pasenusios žinios,kaip vakarykštis laikraštis.Ar jūs patys to nematote?

ar informacijos šaltinis

KK2 komanda?

....../

Nėra dar taip blogai... . Pas mus blogiau ... Ramanausko paminklą net du kartus apipylė dažais . Bėdai ištikus žmonės su žmogiškomis savybėmis nešė gėles ,degė žvakutes , kryžiuką padarė. Tai užuojauta žuvusiems ir jų artimiesiems .... O va atsirado veikėjas , kuris vis šiko ir šiko į kibirą ,kol prišiko pilną kibirą ir atnešęs pastatė šalia gėlių , žvagučių degančių ...Baisiausia ,kad tas veikėjas ne snarglys , ne piemuo ,o barzdą besiskutantis ir ant makūškės žilstelėję plaukai . Nesenai tokie veikėjai apmėtė nieko dėtą ambasadorių ...kažkokie agresyvūs ES .. APDUJĘ MANO ES TAUTIEČIAI VA KUR BĖDA.... Pamiršo ,kad ES vėliava mėlynos spalvos --- ŠV. MARIJOS RŪBAS... Pamiršo 12 žvaigždučių ratą--- tai šventųjų ženklas virš galvos.. Gėrio ir taikos ženklai . TAIKA ir GINKLAI KARTU NEBŪNA. Tautiečiai Europiečiai neturit teisės būti pašlemėkais elgesiu....net remti ginklais negalima....Neterškit ES VELIAVOS..... .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS