Bidenai Baltuosiuose rūmuose laikys katę | kl.lt

BIDENAI BALTUOSIUOSE RŪMUOSE LAIKYS KATĘ

Baltuosiuose rūmuose gali įvykti svarbus jėgų pusiausvyros pokytis: šunimis besižavinti JAV pirmoji pora įsitaisys dar ir katę.

„Taip, tai tiesa. Ji netrukus atsiras“, – televizijos NBC laidai „Today“ sakė pirmoji šalies ponia Jill Biden (Džil Baiden), duodama penktadienį parodytą interviu.

Jau seniai sklido gandai, kad Baltuosiuose rūmuose atsiras pirmoji šalies katė. Baltųjų rūmų atstovė spaudai Jen Psaki (Džen Psaki) yra perspėjusi, kad ši augintinė „nulauš internetą“.

Vis dėlto ši žinia yra naujas iššūkis ne itin ramaus būdo prezidento Joe Bideno (Džo Baideno) vokiečių aviganiui Meidžorui (Majorui).

Vos apšilęs kojas svarbiausioje JAV rezidencijoje Meidžoras įsipainiojo į skandalą.

Šis jaunas buvęs gelbėtojų šuo, ištikimas daug vyresnio tos pačios veislės šuns Čampo (Champo) bendražygis, kovą buvo išsiųstas perauklėti, kai kelis kartus įkando žmonėms.

J. Bidenas sakė, kad jo augintinio nederamą elgesį galbūt paskatino priešais jį judriuose Baltųjų rūmų koridoriuose netikėtai pasirodantys Slaptosios tarnybos agentai ir kiti žmonės.

Dabar Meidžoro kantrybė bus bandoma ir katės buvimu.

„Tai buvo dalis jo dresūros. Jį nuvežė į prieglaudą, kur buvo kačių, ir jis elgėsi puikiai“, – tvirtino Jill Biden.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Patriot

Amerika musu draugai, pakelkim tosta už Laisve

KAIP TAI "ĮDOMU" VISAM PASAULIUI...

Sensacija !!! Baidenas baltuose rūmuose laikys katę !!! Tai "ypatingai" labai "svarbi žinia" turistinėms organizacijoms, kurios turėtų šį "šedevrą" įtraukti į savo kelionių maršrutus...Štai taip, pigiais reklaminiais triukais Amerikoje iš šūdo spaudžia vašką...

n

labai svarbi zinia...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS