Brazilija vėl įgėlė Prancūzijos pirmajai poniai: ji išties negraži | kl.lt

BRAZILIJA VĖL ĮGĖLĖ PRANCŪZIJOS PIRMAJAI PONIAI: JI IŠTIES NEGRAŽI

Brazilijos ekonomikos ministras ketvirtadienį pareiškė, kad Prancūzijos pirmoji ponia Brigitte Macron (Brižit Makron) yra „išties negraži“.

Vos prieš kelias dienas Brazilijos prezidentas Jairas Bolsonaro (Žairas Bolsonaru) išreiškė pritarimą viename socialiniame tinkle pasirodžiusiam komentarui, kad Emmanuelio Macrono (Emanuelio Makrono) žmona nėra tokia patraukli kaip Brazilijos pirmoji ponia.

Ekonomikos ministras Paulo Guedesas (Paulu Gedišas) ketvirtadienį sakė sutinkantis su J. Bolsonaro komentarais apie B. Macron išvaizdą.

„Prezidentas pasakė – tai tiesa. Moteris išties negraži“, – pareiškė P. Guedesas. Šie jo žodžiai viename ekonomikos forume buvo palydėti plojimais.

Vėliau vieno padėjėjo paskelbtame pareiškime sakoma, kad P. Guedesas „prašo atleidimo už pokštą, kurį šiandien pasakė per viešą renginį,... kai paminėjo Prancūzijos pirmąją ponią“.

J. Bolsonaro praėjusią savaitę sulaukė kritikos, kai sutiko su įrašu feisbuke, kuriuo buvo užsiminta, kad B. Macron nėra tokia patraukli kaip jo žmona Michele Bolsonaro (Mišel Bolsonaru).

Prie įrašo po abiejų pirmųjų ponių nuotraukomis „Dabar jūs suprantate, kodėl Macronas persekioja Bolsonaro“ Brazilijos prezidentas prirašė: „Nežeminkit žmogaus, cha cha“.

Pirmadienį E. Macronas pasmerkė „itin nemandagią“ Brazilijos prezidento pastabą apie jo žmoną ir vėliau J. Bolsonaro ištrynė savo komentarą.

Brazilija ir Prancūzija pastarosiomis savaitėmis ginčijosi dėl kovos su gaisrais Amazonijoje, kurios miškai yra itin svarbūs pasaulio klimato stabilumui.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

To “tiesa yra tiesa”

Moteris tikrai negrazi bet kodel turetu but grazi? Juk ne manekene ar i grazuoliu konkursa eina. Grozis aplamai nera didele vertybe yra kitu svarbesniu vertybiu. Manau brazilas bukas kalbedamas apie grozius kur jie nereikalingi.

...

Jei žmogelis vietoj galvos turi tik puodynę, jam telieka tik prie kitų išorės kabinėtis.

Kirvis

Kas ten brazilija valdo? Kosmaras.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS