Buvęs teisininkas: V. Putinas slaptam devynerių metų sūnui ketina perduoti Kremliaus vairą | kl.lt

BUVĘS TEISININKAS: V. PUTINAS SLAPTAM DEVYNERIŲ METŲ SŪNUI KETINA PERDUOTI KREMLIAUS VAIRĄ

  • 0

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas savo tariamai slaptą devynerių metų sūnų ruošia siekti valdžios, teigia buvęs teisininkas Markas Feiginas, kurį cituoja britų portalas „The Sun“.

Pasak M. Feigino teorijos, 71-erių V. Putinas nori ir toliau valdyti Rusiją, kol jo tariamam devynerių metų sūnui Ivanui sueis aštuoniolika. Tada jis esą perduos jam Kremliaus vairą.

Tam, kad pavyktų tai padaryti, Rusijos diktatorius turėtų pakeisti konstituciją, pagal kurią prezidentas turi būti vyresnis nei 35 metų.

Tokie kaltinimai kyla iš buvusio Rusijos politiko, teisininko M. Feigino, kuris teismuose atstovavo antiputiniškai grupei „Pussy Riot“.

Kalbėdamasis su Ukrainos televizijos laidų vedėju Dmitrijumi Gordonu, jis teigė, kad V. Putinas turi du mažamečius sūnus su savo ilgamete meiluže, gimnaste 40-mete Alina Kabaeva.

V. Putinas ir A. Kabaeva. Vikipedijos nuotr.

Nors V. Putinas viešai tvirtina, kad su savo pirmąja žmona Liudmila susilaukė dviejų dukrų, tačiau sklando gandai, kad jis turi mažiausiai šešis vaikus.

Teigiama, kad devynerių Ivanas gimė išskirtinėje privačioje klinikoje Šveicarijoje, o kitas sūnus Vladimiras jaunesnysis – Maskvoje 2019 m.

V. Putinas, kuris šį mėnesį neabejotinai užsitikrins pergalę rinkimuose, planuoja „dinastišką valdžios perdavimą totalitarinėje sistemoje.“

„Per ateinančius dvylika metų jis turi sukurti tokias sąlygas, kad niekas, išskyrus jo įpėdinius, negalėtų vadovauti valstybei“, – sakė M. Feiginas.

Jis taip pat aiškino, kad V. Putinas konstituciją gali pakeisti „per naktį“.

Anot buvusio teisininko, Rusija yra per daug seksistinė, kad V. Putinas valdžią perduotų savo dukroms – 38-erių Marijai Voroncevai ir 37-erių Katerinai Tikhonovai. Tas pats pasakytina ir apie jo tariamai slaptą dukrą 21-erių Luizą Rozovą. Teigiama, kad dukros Rusijos prezidentas susilaukė su valytoja, kuri tapo milijoniere ir banko savininke, 48-erių Svetlana Krivonogikh.

M. Voronceva (kairėje) ir K. Tikhonova. Instagramo nuotr.

Buvęs teisininkas prognozavo, kad Marija bus paskirta sveikatos ministre, o Katerina – švietimo ministre.

M. Feiginas pripažino, jo teorija apie V. Putino numatytą įpėdinį Rusijai priklausys nuo to, ar jo slaptųjų tarnybų sąjungininkai išliks lojalūs jam senstant.

GALERIJA

  • Buvęs teisininkas: V. Putinas slaptam devynerių metų sūnui ketina perduoti Kremliaus vairą
  • Buvęs teisininkas: V. Putinas slaptam devynerių metų sūnui ketina perduoti Kremliaus vairą
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS