D. Trumpas kviečia J. Bideną į debatus – bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje | kl.lt

D. TRUMPAS KVIEČIA J. BIDENĄ Į DEBATUS – BET KURIUO METU, BET KURIOJE VIETOJE

Po savo sėkmės respublikonų pirminiuose rinkimuose „superantradienį“ buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas paragino dabartinį Baltųjų rūmų šeimininką Joe Bideną susitikti debatuose. „Dėl mūsų šalies gerovės svarbu, kad J. Bidenas ir aš diskutuotume apie temas, kurios tokios svarbios Amerikai ir amerikiečiams. Todėl kviečiu į debatus „bet kuriuo metu, visur, bet kurioje vietoje“, – rašė D. Trumpas savo įkurtoje platformoje „Truth Social“ trečiadienį netrukus po to, kai respublikonė Nikki Haley paskelbė stabdant savo rinkimų kampaniją.

J. Bideno rinkimų kampanijos komunikacijos direktorius Michaelis Tyleris, anot žiniasklaidos, nekomentuoja, ar demokratas leisis į debatus. Jis davė suprasti, kad apie tai bus svarstoma vėliau.

J. Bidenas ir D. Trumpas 2020 m. prieš rinkimus susitiko dviejuose TV debatuose.

D. Trumpas šiais metais buvo kritikuojamas už tai, kad nesutiko dalyvauti televizijos debatuose su savo respublikonais konkurentais dėl partijos kandidato nominacijos. 77 metų D. Trumpas ne kartą yra teigęs, jog 81-erių J. Bidenas yra per senas ir užmaršus, kad galėtų debatuoti su juo.

Dabar D. Trumpas „Truth Social“ platformoje rašė, kad debatams gali vadovauti „korumpuotas“ Demokratų partijos organizacinis komitetas. Jis laukiąs atsakymo.

M. Tyleris tuo tarpu pabrėžė: „Žinau, kad D. Trumpas ištroškęs dėmesio ir siekia kiek įmanoma pademonstruoti savo patrauklumą“. Tačiau jei D. Trumpas taip desperatiškai norįs pamatyti prezidentą J. Bideną geriausiu transliacijos laiku, gali nelaukti ir pasižiūrėti J. Bideno ketvirtadienį planuojamą skaityti metinį pranešimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS