D. Trumpas: laikyti šunį būtų „truputį nenuoširdu“ | kl.lt

D. TRUMPAS: LAIKYTI ŠUNĮ BŪTŲ „TRUPUTĮ NENUOŠIRDU“

  • 1

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) neslepia, kad nėra šunų mylėtojas.

Pirmadienį vakare jis kalbėjo apie JAV Slaptojoje tarnyboje dirbančius vokiečių aviganius, išmokytus aptikti narkotikus, ir atrodė, kad šie šunų sugebėjimai jam padarė įspūdį, bet jis taip pat nedviprasmiškai pasakė, jog kasdieniame gyvenime gali lengvai apsieiti be šių keturkojų draugijos, kurią vertino daugelis jo pirmtakų.

„Tiesą sakant, būčiau nieko prieš laikyti šunį, bet neturiu laiko“, – per rinkimų kampanijos mitingą El Pase Teksase sakė D. Trumpas, papasakojęs, kaip stebėjo aviganį, suradusį dėžėje paslėptus narkotikus.

Minia pritariamai šaukė, kai prezidentas paklausė: „Kaip atrodyčiau vedžiodamas šunį Baltųjų rūmų pievelėje?“

Tačiau tada prezidentas papurtė galvą ir pasakė: „Nežinau... Nesijaučiu gerai. Atrodo truputį nenuoširdu, nenuoširdu man.“

Pasak D. Trumpo, „daug žmonių“ sakė jam, kad jis turėtų įsitaisyti šunį, nes „tai gerai politine prasme“.

„Pasakiau: „Žiūrėkit, ne tokius santykius palaikau su savo žmonėmis“, – pridūrė jis.

D. Trumpas sulaužys seną tradiciją, pagal kurią prezidentai laiko augintinių, jei jų neįsitaisys.

Barackas Obama (Barakas Obama) laikė portugalų vandens šunis Bo ir Sunny (Sani), o George'as W. Bushas (Džordžas V. Bušas) – škotų terjerus Barney (Barnį) ir Miss Beazley (Mis Bizli). Billas Clintonas (Bilas Klintonas) turėjo šokolado spalvos Labradoro retriverį Buddy (Badį) ir katiną Socksą (Soksą). Daug ankstesnių JAV prezidentų taip pat Baltuosiuose rūmuose gyveno su augintiniais.

Tuo metu dabartinis viceprezidentas Mike'as Pence'as (Maikas Pensas) turi kelis augintinius, įkaitant australų aviganį Harley (Harlį), triušį Marloną Bundo ir katę Hazel (Heizel).

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Cha

Nors vienas ne nukvakęs zoofilas, kaip kiti pusdurniai...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS