D. Trumpas pradeda 2020 metų rinkimų kampaniją | kl.lt

D. TRUMPAS PRADEDA 2020 METŲ RINKIMŲ KAMPANIJĄ

Antradienį Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentą Donaldą Trumpą pasveikins didelė ištikimų rėmėjų minia. Floridoje, Orlande, D. Trumpas pradės 2020 metų prezidento rinkimų kampaniją.

Organizatoriai tvirtina, kad parduoti visi bilietai į renginį arenoje, talpinančioje 20 000 žmonių. Daug žmonių susirinks ir arenos kieme, jie renginį stebės per ekranus. Pirmieji žiūrovai aplink areną ėmė būriuotis iš anksto.

Pirmadienį tviteryje D. Trumpas rašė, kad „dalyvių skaičius, atrodo, pasieks naują rekordą“.

Vis dėlto išankstinės apklausos rodo, kad respublikonų atstovas yra pažeidžiamas. Daugiau nei 20 demokratų rikiuojasi perimti D. Trumpo poziciją. Įvairios apklausos rodo, kad D. Trumpas smarkiai atsilieka nuo demokratų kandidato Joe Bideno, prezidento Baracko Obamos komandoje buvusio viceprezidentu. J. Bidenas žada sugrąžinti ramesnius ir švelnesnius laikus, tokią Ameriką, kokia ji buvo B. Obamos prezidentavimo metu.

D. Trumpą pagal apklausas lenkia ne tik J. Bidenas. Pratrūkęs JAV prezidentas apklausų rezultatus pavadino „suklastotais“, o kelios JAV naujienų agentūros pranešė, kad D. Trumpo kampanijos atstovai paskelbė kelias savo vykdytas apklausas.

Nors išankstinės apklausos neparodė D. Trumpo populiarumo, tai dar nieko nereiškia – 2016 metų rinkimų metu išankstinės apklausos nepadėjo nuspėti, kad D. Trumpas sutriuškins savo varžovę Hillary Clinton.

GALERIJA

  • D. Trumpas pradeda 2020 metų rinkimų kampaniją
  • D. Trumpas pradeda 2020 metų rinkimų kampaniją
  • D. Trumpas pradeda 2020 metų rinkimų kampaniją
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS