D. Trumpas sulaukė naujų kaltinimų seksualiniu priekabiavimu | kl.lt

D. TRUMPAS SULAUKĖ NAUJŲ KALTINIMŲ SEKSUALINIU PRIEKABIAVIMU

JAV prezidentas Donaldas Trumpas vėl sulaukė kaltinimų seksualiniu priekabiavimu. Buvęs modelis Amy Dorris interviu britų laikraščiui „The Guardian“ apkaltino D. Trumpą per „US Open“ teniso turnyrą Niujorke 1997 metais ją nederamai lietus ir per jėgą bučiavus. Prezidentas per savo advokatus kaltinimus atmetė.

„Jis tiesiog įkišo savo liežuvį man į gerklę, ir aš jį atstūmiau“, – pasakojo moteris apie incidentą D. Trumpo VIP apartamentuose. Tada esą tuometinis nekilnojamojo turto magnatas sugriebė ją tvirčiau, ir ji nebegalėjo ištrūkti. „Jo rankos buvo visur. Ant mano užpakalio, mano krūtų, nugaros, visur“, – sakė 48-erių A. Dorris. Ji esą liepusi jam liautis, bet „jam buvo tas pats“.

A. Dorris tuomet buvo 24-eri, o D. Trumpui – 51 metai. Jis buvo susituokęs su antrąja savo žmona Marla Maples. Buvęs modelis pateikė „The Guardian“ keletą nuotraukų, kuriose ji matyti D. Trumpo draugijoje. Be to, keli asmenys iš A. Dorris aplinkos patvirtino, kad moteris tada pasakojo apie incidentą.

Atsakydama į klausimą, kodėl ji ir vėlesnėmis dienomis po to nevengė D. Trumpo draugijos, A. Dorris teigė: „Taip būna, kai atsitinka kažkas trauminio – tiesiog sustingsti“. Ji sakė dabar pasiryžusi prabilti viešai, kad taptų pavyzdžiu savo paaugliško amžiaus dvynėms.

D. Trumpo advokatai laikraščiui paneigė kaltinimus. A. Dorris versiją jie pavadino nepatikima ir pareiškė, kad jei toks incidentas buvo, turėjo būti daugiau liudytojų.

Keliolika moterų jau yra apkaltinusios D. Trumpą seksualiniu priekabiavimu.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Anonimas

Senos pakabos jaunas dienas prisimine... Sleptusi i krumus geriau...

Dainius

Netikemit tokiom nesamonem tai tik eilinis nešvarus demokratų bandymas apšmeižti D. Trampa. Jiems net sava šalis nerupi paziurekit i ka paverte miestus amerikos kur valdo demokratai. Nuvers Trampa ruoškites pragarui, nes su musu idijotu ir papirktos valdžios bei tokiu kaip Tapinas pagalba, kuris savo FB paskyroje Baidena vadina savo prezidentu Lietuvos ateitis liudna.

nebutu

zydjankiais jei nelotu betkuria proga panasiai kaip Venskiene ciniskai kaltina ir ta atlieka spec t ir tai jems sudaro malonuma tai ka bekalbet apie tautas kurios naikinamos?....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS