Danijos princo gimtadienio šventė – kaip Pelenės pasaka: po pokylio kažkas pametė batelį | kl.lt

DANIJOS PRINCO GIMTADIENIO ŠVENTĖ – KAIP PELENĖS PASAKA: PO POKYLIO KAŽKAS PAMETĖ BATELĮ

  • 6

Danijos karališkieji rūmai ieško, kas po princo Christiano 18-ojo gimtadienio iškilmių paliko batelį.

„Ar tai Pelenė, kuri vakar pamiršo savo batelį?“ – instagrame rašė Danijos karališkieji rūmai po nuotrauka, kurioje įamžintas pamirštas batelis.

„Šis vienišas aukštakulnis buvo paliktas Christiansborgo rūmuose“, – tęsė jie. „Savininkas gali susisiekti su mumis, kad jį atgautų.“

Karališkųjų šeimų atstovai iš visos Europos sekmadienį susirinko į gimtadienio šventę Christiansborgo rūmuose, Kopenhagoje, praneša „People“.

Nors šventė buvo iškilminga, linksmybių, dėl kurių svečiai galėjo nusiauti batus, netrūko. Danijos karalienė Margarita II suplanavo specialų grupės „Benjamin Hav & Familien“ pasirodymą, norėdama nustebinti savo anūką, kuris šiuo metu yra antras Danijos sosto paveldėjimo eilėje.

Danijos karališkųjų rūmų pasidalintame vaizdo įraše buvo matyti, kaip princas Christianas linksmai nusiteikęs ploja, o jo mažasis brolis princas Vincentas iš džiaugsmo šokinėja aukštyn ir žemyn.

Princas Christianas lapkričio 14 dieną dalyvaus Valstybės Tarybos posėdyje, kur oficialiai paskelbs savo ištikimybę Danijos konstitucijai – tai bus pirmasis jo žingsnis į įžengimą į sostą.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

XXXX

Pagal komenarus, Lietuvoje be incesto ponai pažeistomis pavydo smegenimis. Patys tokių iškilmių negali iškelti, todėl reikia purvo užkrėsti

aš taip pagalvojau

iš kokio pasaulio tie mėšliai,tie gaidžiukai galvoja, kad juos babkės apsaugos

tai buvo

Grigaitis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS