E. Macronas pribloškė savo įvaizdžiu: kopijuoja V. Zelenskį? | kl.lt

E. MACRONAS PRIBLOŠKĖ SAVO ĮVAIZDŽIU: KOPIJUOJA V. ZELENSKĮ?

  • 4

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas savo aprangos stiliumi pradėjo mėgdžioti Ukrainos prezidentą Volodymyrą Zelenskį, praneša „Daily Mail“.

Būtent V. Zelenskis Rusijai įsiveržus į Ukrainą pastaruoju metu pasirodo vilkintis paprastais chaki spalvos marškinėliais, bliuzonais su gobtuvais. Ukrainos lyderis atsisakė kostiumo ir kaklaraiščio, nes leidžia laiką ne tik prezidento rūmuose, bet ir karo draskomose Kyjivo gatvėse.

Tačiau, įdomu tai, kad E. Macronas, kurį retai galima pamatyti vilkintį ką nors kitą nei nepriekaištingai prigludusį kostiumą, pastebėtas sėdintis Eliziejaus rūmuose, už rašomojo stalo, su tamsiu gobtuvu ir džinsais, nesiskutęs.

Hayes Brown/„Twitter“ nuotr.

Kadruose, nufotografuotuose viename Eliziejaus rūmų kambaryje, kuriame yra E. Macrono biuras, matyti, kad Prancūzijos prezidentas, kalbėdamasis su tarptautiniais lyderiais naudoja pozas, labai primenančias V. Zelenskio kūno kalbą.

Kai kurie V. Macrono sekėjai gyrė iš pažiūros nuoširdžius kadrus. Tačiau buvo ir tokių, kurie jį sukritikavo pavadindami nuotraukas reklaminiu triuku.

GALERIJA

  • E. Macronas pribloškė savo įvaizdžiu: kopijuoja V. Zelenskį?
  • E. Macronas pribloškė savo įvaizdžiu: kopijuoja V. Zelenskį?
  • E. Macronas pribloškė savo įvaizdžiu: kopijuoja V. Zelenskį?
Hayes Brown/„Twitter“, Scanpix nuotr.
Gairės: Emmanuelis Macronas, Volodymyras Zelenskis, apranga, sportinė apranga, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

dabar

Du kaunai

taip kad

Mane tai stebina ta pati ir viena propaganda kasdien, kaip ukrainiečių kariai muša, sumuša ar baigia sumušti rusus, Zelenskio grasinimai, kad jei nepadėsite, rusai puls kitas EU šalis, Nausėdos paistalai, kad rusai baigia išsikvėpti, na žodžiu. Ar jūs matėte fronto diagramas karo pradžioje ir lyginote jas su situacija dabar? Taigi totalus ukrainiečių kariuomenės daužymas visose atkarpose, Kijevą ir tą baigia apsupti. Aš nepalaikau rusų, bet adekvačios informacijos nebuvimas žiniasklalode, prisidengiant pigia propaganda, na nejuokinga ir juolab nerimta. Hitleris iki galo sakė, kad jų galimgoji armija greit nugalės, nors Berlyno gyventojai jau girdėjo rusų ir sąjungininkų bombų sprogimus prie miesto sienų. Taip kad.

Du vieno proto

debilai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS