Estijos teisingumo ministras atsistatydina | kl.lt

ESTIJOS TEISINGUMO MINISTRAS ATSISTATYDINA

  • 2

Estijos teisingumo ministras Kalle Laanetas (Kalė Lanetas), šeštadienį pasikalbėjęs su ministre pirmininke Kaja Kallas (Kaja Kalas), nusprendė atsistatydinti dėl neseniai žiniasklaidoje paskelbtų naujienų.

„Siekdamas užtikrinti teisinį aiškumą ir ramybę Vyriausybės darbe, šiandien nusprendžiau nebetęsti teisingumo ministro pareigų. Kita mano atsistatydinimo priežastis yra ta, kad viešumoje buvo asmeniškai užsipulti man artimi žmonės, kurie to jokiu būdu nenusipelnė“, – ministerijos atstovai spaudai citavo K. Laaneto žodžius.

K. Laanetas eis teisingumo ministro pareigas, kol prezidentas ministrės pirmininkės siūlymu paskirs naują teisingumo ministrą.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Bent jau tiesa parasykit,

jei rasot.Teisingumo ministrui auksti reikalavimai, esriska spauda mini buto nuoma ir t.t ,jus gi zinot.

Xxx

Faktas tas, kad geriau atsitraukti iš vis iš politikos ,nes visi šitie esantys, visų šalių vadovai liks kalti dėl masiškai žūstančiu karių abejuose pusėse ir dėl civilių . Jeigų nebūtų buvęs kurstomas karas ,jeigu nebūtų paramos ,seniai jis būtų pasibaigęs o gal iš viso jo nebūtų buve..Pagalvokite gerb.politikai ,ką darote blogai.Juk viską galima buvo išspręsti taikiai ,derybose.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS