Etiketo žinovas įvertino karališką nuotrauką: šeima turės taisyti šią klaidą | kl.lt

ETIKETO ŽINOVAS ĮVERTINO KARALIŠKĄ NUOTRAUKĄ: ŠEIMA TURĖS TAISYTI ŠIĄ KLAIDĄ

  • 4

Šį vakarą TV3 laidoje „TOP 3“ – trys visiškai skirtingos temos. Kodėl tuomet, kai visuomenė piktinasi dėl plynai kertamų miškų, ir paties Aplinkos ministro Simono Gentvilo elgesys yra vertas atskiro tyrimo? Kokią žinutę siunčia vos pirmadienį įvykusių iškilmingų „Lietuvos garbės“ apdovanojimų herojai? Galiausiai, koks neregėtas skandalas neseniai supurtė Didžiąją Britaniją?

O viskas prasidėjo nuo gražios progos – sekmadienį Jungtinėje Karalystėje minėtos Motinos dienos. Ta proga būsima karalienė Kate Middleton socialiniuose tinkluose pasidalino jaukia nuotrauka su trimis vaikais. Tik vienas niuansas... Jau netrukus akylūs britai pastebėjo, kad nuotrauka – redaguota!

Dėl tokių savo klaidų ėmė atsiprašinėti ir pati K. Middleton. Neva, ji nėra profesionali grafikos dizainerė, dėl to ir pridarė klaidų redaguodama nuotrauką…

Tačiau, anot etiketo specialisto Armino Lydekos, tai gali išduoti ir apie visai kitokias bėdas – ne pačią geriausią būsimos karalienės sveikatą po planinės pilvo operacijos. Viešumoje moteris nesirodo jau nuo sausio. Tad, galbūt, tokia fotošopinta nuotrauka bandyta užmaskuoti ne tokią gerą princesės sveikatą?

„Karališkoji šeima turės taisyti šią klaidą – mes labai greitu metu pamatysime naujas nuotraukas. Tikras nuotraukas. Arba viešą princesės Kate pasirodymą, kad visi pamatytų, kaip ji atrodo ir jaučiasi gyvai“, – mintimis dalinsis A. Lydeka.

Visai kitokios nuomonės laidoje bus fotografas ir dirbtinio intelekto menininkas Adas Vasiliauskas. Nors trūkumų nuotraukoje tikrai ne vienas – koreguota princesės Šarlotės ranka, princo Luiso megztinis, K. Middleton plaukai ir net plytelės – anot jo, problemos čia tikrai nėra.

„Mano nuomone, ji tiesiog ištrynė tai, ko nenorėjo parodyti. O tai būna paprasti dalykai, kurie žmonėms nepatinka. Kad keturi žmonės viename kadre gautųsi gerai, nėra lengva. Vaikai – ypač“, – sakys jis.

O kokias Lietuvos garsenybes dirbtinio intelekto pagalba patobulins „TOP 3“ laidos komanda? Tą išvysite šį vakarą.

Karališkoji šeima turės taisyti šią klaidą – mes labai greitu metu pamatysime naujas nuotraukas. Tikras nuotraukas.

Antrojoje laidos temoje – Aplinkos ministro S. Gentvilo nemalonumai. Pasklido žinia, kad Klaipėdos rajone jis galimai padarė ne vieną pažeidimą. Aplinkos ministras ne tik plynai iškirto jam tėvo dovanoto miško gabalą, bet ir plynėje paliko tokį vaizdą, tarsi toje vietoje būtų praūžęs galingas uraganas!

„Labai gaila – ašaros byra pamačius tokį mišką. Įdomu, kur jis iškeliavo, nes sandoris nėra deklaruotas, kam jis pardavė ir kas naudą gavo“, – sakys pasibaisėjusi Seimo narė Ligita Girskienė.

Tiesa, ji tokia – ne viena. Šio vakaro laidoje išgirsime ir kitų nuomones – nuo gamtininkų iki profesorių.

Galiausiai paskutinėje laidos temoje – tradiciškai Kovo 11-ąją sostinėje įvykusių „Lietuvos garbės“ apdovanojimų užkulisiai. Laukia pažintis su herojais – paprastais žmonėmis, kurie daro nepaprastus darbus. Tiesa, nė vienas apdovanotasis nesijaučia didvyriu, nors jų darbai kalba patys už save. Svarbiausia jiems daryti gerus darbus dėl savo šalies.

„TOP 3“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais, 21 val. per TV3

GALERIJA

  • A. Lydeka.
  • A. Vasiliauskas.
TV3 nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Spakajinkis,žinove.

Čia tau ne karosai,kuriuos tik ir sugebi pakomentuot,plėšrioji lydeka.

Rita

Ir aš... Nesuprantu, nors tu ką, kas blogai su ta nuotrauka. Kokias sveikatos problemas ji galėjo retušuoti? Plastinę pilvo operaciją???

X

Jinai ko gero jau negyva. Bus pakeista klonu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS