G20 viršūnių susitikime D. Trumpas ir V. Putinas galėtų susitikti trumpai | kl.lt

G20 VIRŠŪNIŲ SUSITIKIME D. TRUMPAS IR V. PUTINAS GALĖTŲ SUSITIKTI TRUMPAI

  • 3

Kremlius pirmadienį teigė, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ir Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentas Donaldas Trumpas G20 viršūnių susitikime, kitą savaitę vyksiančiame Japonijoje, galėtų susitikti tik trumpai.

Ilgo, oficialaus formato abiejų vadovų susitikimo Osakoje nebus. V. Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas žurnalistams sakė, kad Vašingtonas nesikreipė į Rusiją ir neparodė iniciatyvos.

„Dėl D.Trumpo ir V. Putino susitikimo nėra jokių žinių, tai reiškia, kad JAV pusė dar nesuformulavo Rusijai jokių pasiūlymų“, – sakė D. Peskovas. Jis taip pat teigė, kad neverta atmesti trumpo susitikimo galimybės, bet išsamaus pokalbio nebus.

D. Trumpas praėjusią savaitę skelbė, kad su V. Putinu susitiks G20 viršūnių susitikimo kuluaruose. Jis teigė norėsiantis, kad pokalbyje dalyvautų ir daugiau liudininkų, nes „žurnalistai niekuo nepasitiki“.

Praėjusį mėnesį JAV prezidentas sakė, kad G20 viršūnių susitikime pasimatys su V. Putinu, bet Kremlius pabrėžė, kad tuo metu dėl dvišalio susitikimo nebūta jokio susitarimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

...

Trampas jums snukį išmaltų jei taip pavardę IŠKRAIPYDAMI jį trumpu pavadinsit.

Ne pilitikas

Stiprios mintys isreiskiamos trumpai!

Donaldas Trumpas

trumpos jūsų raukšlės smegenyse, lietuviški kalbotyrininkai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS