Gausus snygis sutrikdė Maskvos oro uostų darbą ir eismą keliuose | kl.lt

GAUSUS SNYGIS SUTRIKDĖ MASKVOS ORO UOSTŲ DARBĄ IR EISMĄ KELIUOSE

  • 5

Rusijos sostinę užklupo gausus snygis, dėl kurio sutriko eismas keliuose bei skrydžiai į tris Maskvos oro uostus ir iš jų, pirmadienį pranešė pareigūnai ir žiniasklaida.

Pasak Maskvos mero pavaduotojo Piotro Biriukovo, sostinėje, kurioje jau ir taip buvo prisnigę, dėl sekmadienį prasidėjusios ir per naktį trukusios pūgos sniego danga padidėjo dar 23 centimetrais. Sniego valymo darbuose dalyvavo apie 135 tūkst. žmonių ir buvo pasitelkta 18 tūkst. įrenginių.

Per pastarąją parą sniege įstrigo beveik 200 sunkvežimių, kuriems prireikė kelių eismo darbuotojų pagalbos, pranešė Maskvos transporto departamentas.

Pirmadienio rytą trijuose iš keturių Maskvos oro uostų buvo atidėti 53 skrydžiai, o dar penki atšaukti, pranešė Rusijos verslo laikraštis „Vedomosti“. Daugiausia vėlavimų buvo Šeremetjevo oro uoste, esančiame į šiaurę nuo sostinės. Ataskaitoje teigiama, kad vėlavo ir du pietuose esantys oro uostai – Domodedovo ir Vnukovo. Į pietryčius nuo miesto esančiame Žukovskio oro uoste skrydžiai iš Maskvos vyko pagal tvarkaraštį, rašo „Vedomosti“.

Apie gausų sniegą ir žemesnę nei -50 laipsnių Celsijaus temperatūrą buvo pranešta ir Sibiro Jakutijos regione. Kaimyninėje Magadano srityje artimiausiomis dienomis tikimasi panašios temperatūros.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Spenius

Apsitvarkykit savo kieme, bulviagalviams, tada galėsit apie MASKVĄ taratorint!!!

Nepergyvenkite!

Valydami savaji sniega,jie bent nesijuoks is nevalomo musiskio!

Kl

Kirkoroviniai žurnaliugos vemia su savo šudais
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS