Gubernatorius: Rusijos regione šalia Ukrainos įrengtos dvi gynybos linijos | kl.lt

GUBERNATORIUS: RUSIJOS REGIONE ŠALIA UKRAINOS ĮRENGTOS DVI GYNYBOS LINIJOS

  • 0

Su Ukraina besiribojančiame Rusijos Kursko regione įrengtos dvi gynybos linijos reaguojant į galimą puolimą, sekmadienį pranešė vietos gubernatorius.

Gubernatoriaus Romano Starovoito socialinių tinklų paskyrose paskelbtose nuotraukose matyti statiniai, kurie atrodo kaip gynybinių bunkerių serija, kuriuose kariai gali laikyti šaudmenis ir šaudyti iš siaurų plyšių.

„Šią savaitę Kursko srityje baigti dviejų sustiprintų gynybos linijų įrengimo darbai, – pranešė R. Starovoitas ir pridūrė, kad dar viena gynybos linija bus pastatyta iki lapkričio 5 d. – Esame pasirengę atremti bet kokį kėsinimąsi į mūsų teritoriją.“

Kaimyninėje Belgorodo srityje, kuri taip pat ribojasi su Ukraina, gubernatorius šeštadienį pranešė, kad kai kuriose srities dalyse pradėtos gynybinių statinių statybos.

Esame pasirengę atremti bet kokį kėsinimąsi į mūsų teritoriją.

Šis pranešimas buvo paskelbtas po to, kai tą pačią dieną per išpuolį viename iš regiono miestų žuvo du žmonės, o 15 tūkst. žmonių, vietos valdžios duomenimis, kelioms valandoms liko be elektros energijos.

„Belgorodo srities rajonuose pradėjome statyti gynybines statinius“, – socialiniame tinkle pranešė gubernatorius Viačeslavas Gladkovas, paskelbęs nuotraukų, kuriose matyti, kaip vieno kaimo pakraštyje stovi keli piramidės formos betoniniai blokai.

Anksčiau šį mėnesį Rusija pranešė apie „gerokai padidėjusį“ apšaudymą jos teritorijoje iš ukrainiečių pusės ir nurodė, kad išpuoliai daugiausia buvo nukreipti į Belgorodo sritį ir kaimynines Briansko ir Kursko sritis.

Gairės: Romanas Starovoitas, gubernatorius, gynybos linijos, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS