Harry ir Meghan grįžta į Jungtinę Karalystę | kl.lt

HARRY IR MEGHAN GRĮŽTA Į JUNGTINĘ KARALYSTĘ

  • 11

Pirmą kartą nuo persikraustymo į JAV princas Harry ir jo žmona Meghan grįžta į Jungtinę Karalystę – šeima čia krikštys savo dukrelę.

Žurnalas „Marie Claire“ skelbia, kad pora su abiem savo vaikais į JK žada atvykti artimiausiu metu. Spaudos turimais duomenimis, tarp vizito tikslų yra ir apsilankymas pas karalienę Elizabeth II ir prašymas jai susitikti su proanūke Lilibet Diana, kuri pasaulį išvydo šių metų birželio 4-ąją.

Mažylė taip pat turėtų būti pakrikštyta JK.

Tai bus pirmas poros sugrįžimas kartu – atsisakę visų karališkųjų pareigų ir privilegijų Harry ir Meghan su sūneliu Archie pernai pavasarį paliko Karalystę ir persikraustė gyventi į JAV.

Nuo to laiko pora gana atvirai kalbėjo apie savo gyvenimą karališkojoje šeimoje, sutuoktiniai atskleidė, jog Meghan dėl savo kilmės netgi išgirdo rasistinių priekaištų.

Harry į gimtinę kelis kartu buvo grįžęs vienas, paskutiniuosius kartus jis čia viešėjo, kai atsisveikino su savo seneliu Philipu, kuris mirė ir buvo palaidotas šiemet balandį bei vasaros pradžioje, kai buvo atidengtas paminklas žuvusiai princo motinai Dianai.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/zmones/harry-ir-meghan-grizta-i-jk

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

žinovai

Ale kokie visi karališkų reikalų žinovai ir mokytojai, kišatės, kur jums išvis nepriklauso, taigi koks jūsų suknistas reikalas, ką tie žmonės daro, ane?

APSIŠIKELIAMS VISDĖLTO RŪPI KARALYSTĖS LOBIAI

O šlykščiausia , kaid tie žmogeliukai , pasielgę , kaip prasčiokai , drįsta kiaulės akim vėl žiūrėti į pamzgom apipiltus artimuosius.... Gėdos neturi nė už grašį.

Diana

Prirase,prikomentavo,prisielge visam savo gyvenimui ir vaiku zinomumui, porele nuskriaustuju-skandalistu, pasaulio “izimybes”.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS