Į korupcijos tyrimą įveltas Portugalijos premjeras skelbia atsistatydinantis | kl.lt

Į KORUPCIJOS TYRIMĄ ĮVELTAS PORTUGALIJOS PREMJERAS SKELBIA ATSISTATYDINANTIS

  • 1

Į didelį korupcijos tyrimą įveltas Portugalijos premjeras Antonio Costa (Antoniju Košta) antradienį paskelbė, kad atsistatydina.

„Šiomis aplinkybėmis (...) įteikiau savo atsistatydinimo raštą Respublikos prezidentui“, – per televiziją transliuotame pareiškime sakė A. Costa.

Portugalijos prokurorai anksčiau antradienį pranešė, kad apkaltino infrastruktūros ministrą Joao Galambą (Žuaną Žalambą) dėl korupcijos skandalo, į kurį buvo įtraukti keli aukščiausio rango vyriausybės pareigūnai.

J. Galambo atžvilgiu buvo atliekamas tyrimas dėl ličio gavybos koncesijų suteikimo ir vandenilio gamybos sutarčių.

Skelbiama, kad Portugalijos tyrėjai, atlikdami tyrimą dėl įtariamos korupcijos energetikos sutarčių srityje, surengė kratas keliose vyriausybės ministerijose ir oficialioje ministro pirmininko rezidencijoje, sulaikė ministro pirmininko administracijos vadovą Vítorą Escarią (Vitorą Eskariją).

„Ministro pirmininko pareigos nesuderinamos su jokiais įtarimais dėl mano sąžiningumo“, – savo pareiškime sakė A. Costa.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

O tai kam

Atsistatydinti???? PAZIUREKIM KAIP KAUNO SIKKAUSKIS VOGE KIEK NOREJO IR KA IS TU PACIU SUMOKES ALE BAUDA BET DAR KIEK LIKS,.Nesvarbu KAD vienas STIKLAINIS ADVOKATUI KITAS TEISEJUI BET DAR KIEK LIKO ???? Ir VISA VISVALDO SHEMUKE PAKAVOTA NET NIEKAS IR NEUZSIMINE .O TIEK REKE TIEK putojosi IR PAMATYSIM PO METU SITAS STIKLAININIS VEL SEDES MATJOSAICIO DESINEJE

SUSIJUSIOS NAUJIENOS