Italijoje nuo koronaviruso mirė trys žmonės, stabdomi Venecijos karnavalo renginiai | kl.lt

ITALIJOJE NUO KORONAVIRUSO MIRĖ TRYS ŽMONĖS, STABDOMI VENECIJOS KARNAVALO RENGINIAI

  • 9

Italijos medikai naująjį koronavirusą diagnozavo jau 152-iem pacientams, iš jų trys – mirė, sekmadienio vakarą pranešė Italijos civilinės gynybos tarnybos vadovas Angelo Borrelli (Andželas Borelis).

Italijos pareigūnai sekmadienį pranešė, kad nutraukiami žymiojo Venecijos karnavalo renginiai, siekiant sustabdyti naujojo koronaviruso plitimą.

Toks sprendimas priimtas užsikrėtusiųjų naujuoju koronavirusu skaičiui Italijoje pasiekus 133.

Veneto administracijos vadovas Luca Zaia (Luka Dzaja) sakė, kad renginiai stabdomi nuo sekmadienio vakaro.

Karnavalas, kasmet pritraukiantis dešimtis tūkstančių lankytojų, turėjo tęstis iki antradienio.

Pareigūnų teigimu, Venecijoje koronavirusas COVID-19 diagnozuotas trims žmonėms. Visi jie yra įkopę į 9-ą dešimtį ir yra hospitalizuoti, jų būklė kritinė.

Beveik visi Italijoje patvirtinti koronaviruso atvejai yra šiaurinėje šalies dalyje, įskaitant šiaurės rytinį Veneto regioną, kuriam priklauso ir Venecija.

Keliolika šiaurinių Italijos miestelių buvo uždaryti. Tai reiškia, kad į juos neįleidžiami ir iš jų neišleidžiami žmonės.

Duris užvėrė Milano katedra ir Venecijos bazilika.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Nu bet

Italai atvažiuos penktadienį žaist krepšinio į Kauną.Be abejo bus ir sirgalių iš Italijos.Nu ir še tau boba devintinės.

...

Su grįžtančiais iš ligos židinio reikia elgtis kaip su ir šernais.

4as mire is Bergamo

Jau 4 italas mire nuo korona viruso is BERGAMO miesto. kiti 50 000 su pershalimo pozymiais laukia tyrymu rezultatu.Labiausiai uzkrestas Italijos virshus (cia pagal zemelapi), - Bergamo Milano Pavia Torino Padova Venecijos miestai . Pirmi trys kuriuos isvardinau tai aplamai RAUDONA ZONA - visas Lombardijos regionas uzkrestas. Ko ten skrendat? Vakarykscio straipsnio (Lietuvos Ryto) apie Italija, komentaruose yra keli lietuviai vakar vakare atskride i Milana. "gal"- "Sėdim Milano oro uoste! Pastatas ir teritorija uždarytas policijos užtvarų! Lėktuvai nebeskrenda, Kiek laikys neaišku gal 2 savaites."
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS