J. Bidenas: prisijungus Švedijai, NATO tapo stipresnė nei bet kada anksčiau | kl.lt

J. BIDENAS: PRISIJUNGUS ŠVEDIJAI, NATO TAPO STIPRESNĖ NEI BET KADA ANKSČIAU

  • 4

Švedijai oficialiai tapus 32-ąja NATO nare, JAV prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) ketvirtadienį pareiškė, kad Aljansas dabar yra stipresnis nei bet kada anksčiau.

„Kai [Rusijos prezidentas Vladimiras] Putinas pradėjo žiaurų agresijos karą prieš Ukrainos žmones, jis manė, kad gali susilpninti Europą ir suskaldyti NATO“, – išplatintame pareiškime nurodė JAV prezidentas.

„Šiandien prisijungus Švedijai, NATO yra vieningesnė, ryžtingesnė ir dinamiškesnė nei bet kada anksčiau – dabar joje yra 32 valstybės“, – pridūrė J. Bidenas.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Šitas

Žmogus yra šviesus

Neduokite Ukrainai nė cento

Žydai iš Ukrainos skolų Lietuvai nuo 17 amžiaus neatidavę. Įleisti dabar virš 200 tūkstančių ukrų žydų Lietuvoje atidirbs wc valdytojais, rūšiuos sąvartyno šiukšles ir bus pigiomis prostitutėmis bei nemokamais medicinos eksperimentų bandomaisiais. Todėl toliau jokių pajamų į Ukrainą siųsti nebereikia. Lietuvoje juis utilizuoti panaudoję tuos virš 200 tūkstančių pagal atmatų išrūšiavimo paslirtį: vieni dirbs priverstinis darbus, kurių nedirba joks žmogus, kiti bus panaudoti medicinos eksperimentams, utilizuoti ir išgabenti iš Europos teritorijos, kad neteršti aplinkos. Esamas Amerikos rūpestis ne į temą. Švedai atliks viską puikiai.

Wow

Tai jis vis dar gyvas, šitas demencinis bulviagalvis???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS