JAV įspėjo, kad imsis atsakomųjų veiksmų po Rusijos sprendimo išsiųsti du diplomatus | kl.lt

JAV ĮSPĖJO, KAD IMSIS ATSAKOMŲJŲ VEIKSMŲ PO RUSIJOS SPRENDIMO IŠSIŲSTI DU DIPLOMATUS

  • 6

Jungtinės Valstijos ketvirtadienį pasmerkė Rusijos sprendimą išsiųsti du JAV ambasados darbuotojus už tariamą ryšį su buvusiu konsulato darbuotoju ir pažadėjo netrukus imtis atsakomųjų priemonių.

„Šis neišprovokuotas mūsų diplomatinio personalo išsiuntimas yra visiškai nepagrįstas“, – žurnalistams sakė Valstybės departamento atstovas spaudai Matthew Milleris (Metjus Mileris). 

„Apgailestaujame, kad Rusija pasuko šiuo keliu, ir tikrai galite tikėtis, kad tinkamai reaguosime į jos veiksmus“, – pridūrė jis. 

Rusija ketvirtadienį pranešė, kad išsiunčia du JAV ambasados darbuotojus už tariamą ryšį su buvusiu Jungtinių Valstijų konsulato darbuotoju Robertu Šonovu, kurį Maskva kaltina šnipinėjimu.

Rusijos užsienio reikalų ministerija pareiškė, kad du JAV diplomatai – Jeffas Sillinas (Džefas Silinas) ir Davidas Bernsteinas (Deividas Bernšteinas) – „vykdė neteisėtą veiklą palaikydami ryšius su Rusijos piliečiu Šonovu“.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

istorijos puslapiai

WW II laimėjo jankiai.Didžiausias laimėjimas -Breton Vudo susitarimas.Kas dėl II fronto - jis atidartas ne prieš nacius o prieš sraliną. Vėlgi, kol naciai ir bolševikai kovėsi fronte, britaiir jankiai bombardavo civilius.

Dar karta

JAVirusam teks apsisrankcint,taip ir paskes JAValkatos savo JAVaginoj.

PAVARTYKITE ISTORIJOS PUSLAPIUS...

Kas tik ne gąsdino Rusijos per jos egzistavimo laikotarpį! Rezultatas - gauna per dantis ir apsiramina. Tegul "galingoji" JAV prisimena kaip bėgo iš Vietnamo, Afganistano...Kiek istorija žino - ji nugalėjo ir išnaikino tik indėnus ginkluotus strėlėmis. Atjunkite šiandien JAV nuo NATO ir...liks tuščia vieta. Pavartykite istoriją - kokį pasaulinį karą ji kada nors laimėjo? Didžiuojasi antru pasauliniu karu...jį į tą karą įsijungė tik po TSRS laimėtų susirėmimų su vokiečiais prie Maskvos, Stalingrado ir Kursko mūšių. Tuomet, kai vokiečiams jau buvo nulaužtas stuburas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS