JAV paskelbė sankcijas Venesuelos diplomatijos vadovui | kl.lt

JAV PASKELBĖ SANKCIJAS VENESUELOS DIPLOMATIJOS VADOVUI

  • 3

Jungtinės Valstijos penktadienį paskelbė sankcijas Venesuelos užsienio reikalų ministrui Jorge Arreazai (Chorchei Areasai), didindamos spaudimą prezidentui Nicolas Maduro (Nikolui Madurui).

JAV „ir toliau taikysis į korumpuotus Maduro aplinkos žmones, įskaitant tuos, kurie vykdo diplomatiją ir teisingumą šio neteisėto režimo vardu“, pranešime sakė Iždo departamento vadovas Stevenas Mnuchinas (Stivenas Mnušinas).

Venesuelos Nacionalinio Susirinkimo pirmininkas Juanas Guaido (Chuanas Gvaidas) sausį pasiskelbė laikinuoju šalies prezidentu ir jau sulaukė daugiau nei pusės šimto valstybių, tarp jų Jungtinių Valstijų, palaikymo. 

J. Guaido siekia priversti N. Maduro, kurio valdžią laiko nelegitimia, palikti prezidento postą. Jis nori, kad būtų sudaryta pereinamojo laikotarpio vyriausybė, ir tada organizuoti nauji rinkimai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

įrodytas faktas

JAV yra teroristų ir korumpuotų padugnių valdoma valstybė.

tai

prievartine anglosaksu nacija be tautybes nes jav tai salis kur demonai kratosi ir negali atsikratyti savo priklausomybes prievartai nes kapitalistine prievarta ir pinigai yra ju egzistavimo /kolkas/ buities saltinis kur zodis morale neturi prasmes.....

gera būti ponu.

Toks įspūdis , kad JAV valstybininkai nieko daugiau neveikia kaip tik į kairę ir į dešinę skirsto sankcijas. Gera būti ponu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS