JAV sieks Rusijos atsakomybės už „kenkėjišką veiklą“ | kl.lt

JAV SIEKS RUSIJOS ATSAKOMYBĖS UŽ „KENKĖJIŠKĄ VEIKLĄ“

JAV prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) nurodys imtis veiksmų prieš Rusiją dėl kišimosi į rinkimus, opozicijos veikėjo Aleksejaus Navalno apnuodijimo ir kitokio „kenkėjiško“ elgesio, ketvirtadienį pranešė Baltųjų rūmų nacionalinio saugumo patarėjas Jake'as Sullivanas (Džeikas Salivanas).

„Kitaip negu ankstesnė [prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo)] administracija, mes atliksime žingsnių, kad patrauktume Rusiją atsakomybėn už įvairią kenkėjišką veiklą, kurią ji vykdė“, – sakė J. Sullivanas.

„Padarysime tai savo pasirinktu laiku ir būdu“, – pridūrė jis.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

RUSIJOS "KENKĖJIŠKA VEIKLA" PAGAL BIDENĄ...

Ta "kenkėjiška veikla" - tai spartus Rusijos ir Kinijos ekonominis bei karinio potencialo augimas. Šiandien Amerika pati gilioje ekonominėje duobėje. Vienintelis jos išsigelbėjimas - sukelti trečią pasaulinį karą Europoje. Tai parodė jų suorganizuoti įvykiai Ukrainoje, Baltarusijoje ir Rusijoje. Tik...tie banditiški JAV metodai jau neveikia. Europa jau žino - kuo tai gali užsibaigti. Daug buvo FIURERIŲ Europoje - visi pralaimėjo. Pralaimės šį kartą ir Amerikos Fiureris.

JAV pabučiuos Rusijai į tam tikrą vietą...

Ne tie laikai, kad Rusiją spardytų kas tik panorėtų. Ne ta ir Amerika, kuri 2020 metais parodė TIKRĄ savo supuvusios valstybės veidą. Ne jiems šiandien kalbėti apie "demokratiją", "teisingumą"...Šiandien - tai banditinė, teroristinė valstybė.

Bidenas nusileido iki...

Cichanovskajos ir Nasralno lygio. Gal dėl to ir rūpinasi savo chebra?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS