JK lietuviai kviečiami burtis kilniam tikslui | kl.lt

JK LIETUVIAI KVIEČIAMI BURTIS KILNIAM TIKSLUI

  • 2

Antrus metus paeiliui Jungtinės Karalystės lietuvių bendruomenė (JKLB) kviečia tautiečius jungtis prie paramos akcijos, skirtos vaikus iš nepasiturinčių Lietuvos šeimų pradžiuginti per Kalėdas, rašo anglija.today.

Akcijos „Išpildyk vaikų svajonę Lietuvoje“ esmė – rinkti aukas, o už pinigus bus perkamos dovanos mažiesiems iš vargingai gyvenančių šeimų Vilkaviškyje, Utenoje, Šakiuose ir Širvintose.

Vaikai specialiuose laiškuose rašys, kokias dovanas jie svajoja gauti per Kalėdas, o už JK lietuvių paaukotus pinigus bus bandoma išpildyti kaip įmanoma daugiau šių svajonių.

Su minėtų Lietuvos miestų merais jau sutarta dėl bendradarbiavimo.

JKLB išplatintame skelbime teigiama, kad lėšos bus renkamos tik lapkritį, dovanėlėms prašoma skirti po 30 svarų sterlingų: arba skirti šią sumą, arba nupirkti vaiko svajonėse nurodytą dovaną.

Taip pat kviečiami atsiliepti savanoriai, kurie padėtų susitvarkyti su organizaciniais darbais bei keliauti į Lietuvą atiduoti dovanėlių – jų įteikimų šventės vyks gruodžio 7-8 dienomis.

Norintys prisidėti prie akcijos turėtų kreiptis į artimiausią JK lietuvių bendruomenę arba tiesiogiai į JKLB.

Praėjusiais metais surengtos akcijos metu JK lietuvių paaukotos lėšos ir dovanos pradžiugino Alytaus, Marijampolės ir Tauragės vaikus.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

VYTAUTAS

GERI NORAI.JUOS IŠVIJO NE SOC MAFIJA,OLENDZBIRKINĖ CHUNTA IŠVOGUSI LIETUVĄ,SUKŪRUSI ĮSTATYMUS VOGTI,KILNOTI ŽEMES,TUŠTINTI BIUDŽETĄ.91 SENIS OŽYS KALBĖJO APIE NEPRIKLAUSOMA,TIK SU PASIENIO POLICIJĄ LIETUVĄ.MES PATIKĖJOM.PRIVOGĘ TAUTOS PINIGŲ,NUSKURDINĘ,NUSPRENDĖ,KAD REIKIA KŪRTI ARMIJĄ SU NATO,KAD APSAUGOTI PAVOGTUS TURTUS.

geri

norai bet kad gerus visus isvijo socmafija o liko tik senjorai bozai ir valdininkai kurie kazin ar teiksis bent sureaguoti i si siulyma nes jiems dzin i zmoniu bedas......

SUSIJUSIOS NAUJIENOS