JK Lordų Rūmai pritarė įstatymui, turinčiam užkirsti kelią „Brexit“ be sutarties | kl.lt

JK LORDŲ RŪMAI PRITARĖ ĮSTATYMUI, TURINČIAM UŽKIRSTI KELIĄ „BREXIT“ BE SUTARTIES

  • 4

Jungtinės Karalystės Lordų Rūmai penktadienį pritarė įstatymui, kuriuo siekiama užkirsti kelią „Brexit“ be sutarties scenarijui, suduodami dar vieną smūgį premjero Boriso Johnsono (Boriso Džonsono) vyriausybei.

Įstatymo projektą, kuris įpareigos B. Johnsoną prašyti Europos Sąjungos trims mėnesiams atidėti „Brexit“, jei jam nepavyks iki spalio 19-osios sudaryti susitarimo su ES, dabar turės patvirtinti karalienė Elizabeth II (Elzbieta II).

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Nerijus

Brexitas labiausiai atsilieps paprastiems zmonems. Bus ir minusu ir pliusu.

o

kom /lingvistas/ nusivaziavo juk pavarde Trumpas taip ir rasomas o tarme galima parasyti skliausteliuose tai 1 kom 2 neblogas del monarchu virsenybes kai pasiraso nurodymus o atsako atpirkimo ozys tai daugeliui nepatiko gal jie ruosiasi tapti karaliais kad toks nostalginis mastymas?.

Alis...

nesuprantu... kur žiūri ir kaip dirba lietuvių kalbos komisija... su tuo užsieniečių pavardžių rašymo taisyklėmis tikra velniava... Trampą vadina Trumpu... ir t. t. ... kada bus įvesta (ar grąžinta) taisyklė, kad pavardė kaip skamba, taip ir bus rašoma... o originalą galima toliau skliaustuose parašyti... o dabar Trampas visur Lietuvoje pasidarė Trumpu,- trumpu...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS