JT Generalinė Asamblėja priėmė pasaulinį susitarimą dėl migracijos | kl.lt

JT GENERALINĖ ASAMBLĖJA PRIĖMĖ PASAULINĮ SUSITARIMĄ DĖL MIGRACIJOS

  • 7

JT Generalinė Asamblėja trečiadienį priėmė kontroversišką plataus užmojo migracijos paktą, kurį per balsavimą atmetė penkios valstybės, įskaitant Jungtines Valstijas ir Vengriją.

Visuotinis susitarimas dėl saugios, tvarkingos ir reguliarios migracijos yra pirmas tarptautinis paktas, skirtas šiai problemai spręsti, tačiau šis dokumentas nėra teisiškai įpareigojantis.

Už susitarimą balsavo 152 valstybės. Be dviejų minėtų šalių dokumentui nepritarė Izraelis, Čekija ir Lenkija, o dar 12 valstybių susilaikė.

Šį kartą balsų už buvo mažiau nei per anksčiau šį mėnesį Maroke vykusią konferenciją, kur 164 šalys bendru sutarimu pritarė susitarimui.

Galutinai priimtas JT paktas numato geresnį atsaką į neretai pavojingą ir neteisėtą žmonių judėjimą per sienas, pavertusį žmonių kontrabandą tikra pasauline pramone. Be to, teisės aktu siekiama suteikti daugiau galimybių ekonominės gerovės ieškantiems žmonėms.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

AS manau

Juk labai pastebimas noras sumaisyti tautas,paversti Europos salis Afrika,Azija,Kinija .Kad ir del Lietuvos pilietybes.Kam Lietuvai reikia piliecio kuris nenori gurtis ,gyventi Lietuvoj? Jis tik iesko sau naudos ant svetimo gero.Jam Lietuva tik atvykus pigiau susitvarkyti dantis,pasitikrinti sveikata ir prisigerus parodyti savo prota.Tai dauguma tokiu.

Anonimas

JT,,,generaline asambleja,,, vygdo amerikonu politika, jiems uoliai pritaria NEOlyberastines europos genderlopiniai kosmopolitai su lietuviskais skalikais priekyje------PRIES KAIP VISADA BUVO RUSIJA ,KINIJA ir kelios kitos salys kurios NEBENORI PASAULINIO BORDELIO

teisingai --jei daryt pasauliny

bordely S0doma ir Gomora tai visam pasauly ....persikruskit per siknas prisisprokit narkotiku ir naxren su atominem bombom susisprogdinkit ....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS