K. Harris Baltijos šalims: JAV įsipareigojimas sąjungininkams – tvirtas kaip geležis | kl.lt

K. HARRIS BALTIJOS ŠALIMS: JAV ĮSIPAREIGOJIMAS SĄJUNGININKAMS – TVIRTAS KAIP GELEŽIS

Vašingtonas yra tvirtai įsipareigojęs ginti savo NATO sąjungininkus įtampos su Rusija akivaizdoje, pareiškė JAV viceprezidentė Kamala Harris, penktadienį susitikusi su Lietuvos prezidentu Gitanu Nausėda ir kitais Baltijos šalių vadovais.

„Pripažįstu grėsmes... Palaikome jus šiuo ir daugeliu kitų klausimų... Laikomės išvien kaip NATO sąjungininkai“, – kalbėjo K. Harris, Miunchene pradėdama susitikimą su Latvijos, Estijos ir Lietuvos lyderiais.

„Jungtinės Valstijos yra įsipareigojusios laikytis 5-ojo straipsnio. (...) (Šis įsipareigojimas) yra tvirtas kaip geležis“, – pridūrė ji.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

kažkada panašiai giedojo ir jankių BUŠAS,

tai jankių MASALAS patikliems konservatoriams, kurių p a ž a d a i galioja iki ant TVOROS nėra VANAGO, pasirodžius jam --jie d i n g s t a , nešdami KUDAŠIŲ kaip nusikaltę VAMPYRAI.--Tokį jų e l g e s į matėme VIETNAME, LIBIJOJE SIRIJOJE, ALŽYRE,IRAKE , matome kaip alina UKRAINĄ,šiandieną kilus Ukrainai dideliai grėsmei jie pasakė , jog UKRAINOS n e g i n s , ne mažesnį nusikaltimą padarę - g ė d i n g a i pabėgo iš nualinto AFGANISTANO.-- Pasaulyje nėra nei vienos VALSTYBĖS, kuriai būtų sukūrę laimingą gyvenimą -JIE tapo turtuoliais KITŲ valstybių sąskaita -jas n u a l i n ę .

amerikoniski ,,,ysipareigojimai,,, kaip gruziniskas by.....s

kol by........s kietas ...tol sirdis minksta minksta --gali visko prizadet , tuoj xoxolus rusas isdulkins , lietuvai y skudurus ykres -- jankynuj kaulus aplamdys tuomet jankiskas by......s nulinks , sirdis taps kieta --ir pazadus visus uzmirs......

Rusai tikrai

nieko nedarytų jeigu jų vis agresoriai nepjudytų šunimis lyg žvėrį kaip kad daro dabar. Manot nematom tiesioginių reportažų nežinom kaip yra iš tikrųjų? Vienintelis klausimas nesuprantamas - kam mums to karo reikia? Dėl suknisto Krymo? O prie ko čia Lietuva ir Europa kai amerikonai jau vos ne pačioje Rusijoje stato savo karines bazes ir puola nurodinėt Lukošenkai su Putinu kiek kariuomenės turi būti jų vienoje ar kitoje teritorijoje?Žaidžia su ugnim maitvanagiai o nukentės visi paprasti žmonės(nėra nieko blogiau už karą..)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS