K. Middleton pasidalijo šmaikščiu prisiminimu: Elizabeth II sutikę turistai jos neatpažino | kl.lt

K. MIDDLETON PASIDALIJO ŠMAIKŠČIU PRISIMINIMU: ELIZABETH II SUTIKĘ TURISTAI JOS NEATPAŽINO

  • 3

Velso princesė Kate Middleton socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo istorija iš velionės karalienės Elizabeth II gyvenimo. Prisiminimas priverčia nusišypsoti, tačiau tuo pat metu įprasmina monarchės gebėjimą išlikti paprasta netikėtose situacijose.

Kaip pasakojama, maždaug 2005 metais karalienė Elizabeth II ir jos asmens sargybinis Dickas Griffinas popietę kartu vaikštinėjo kalvose, esančiose netoli karališkosios pilies „Balmoral“, Škotijoje.

Tądien prie jų priėjo du turistai ir užmezgė pokalbį.

„Prie mūsų atėjo du amerikiečių turistai, o karalienė kaip visada sustojo pasisveikinti. Buvo aišku, kad jie jos neatpažino. Vienas iš jų karalienei papasakojo, iš kur jiedu atvyko, ką jau spėjo pamatyti Didžiojoje Britanijoje, ir ką planuoja dar. Tada  Jos Didenybės paklausė: o kur jūs gyvenate? Ji atsakė: aš gyvenu Londone, bet turiu vasarnamį kitoje kalvų pusėje. Jis pasidomėjo: kaip dažnai jūs čia lankotės? Ji atsakė: ateinu čia nuo pat mažens, taigi, daugiau nei 80 metų. Išgirdęs tai, turistas pasiteiravo: na, jei jūs čia lankotės daugiau nei 80 metų, tikriausiai buvote sutikusi ir karalienę. Elizabeth II ilgai nelaukusi atsakė: nesu jos sutikusi, bet Dickas šioje vietoje reguliariai su ja susitinka“, – prisiminė D. Griffinas.

Tada turistas, vedinas smalsumo ėmė klausinėti Elizabeth II asmens sargybinio, kokia yra monarchė kaip asmenybė. „Kadangi pažinojau Elizabeth II jau ilgą laiką, žinojau, kad galiu šiek tiek mintelėti jos koją, kad ji suprastų, jog tai, ką pasakysiu, bus nepikta, ir turistui tariau: ji kartais gali būti labai įkyri, bet turi puikų humoro jausmą. Vaikinas priėjo, apkabino ranką man per petį ir paėmęs fotoaparatą padavė jį karalienei bei paprašė mus kartu nufotografuoti. Paskui apsikeitėme vietomis ir aš juos nufotografavau jį su karaliene. Mes neišsidavėme, kas esame, ir atsisveikinome.

Po to Jos Didenybė man pasakė: aš norėčiau būti muse ant sienos ir stebėti, kai jis parodys tas nuotraukas savo draugams Amerikoje, ir kas nors jam pasakys, kas aš esu“, – tąsyk šyptelėjo monarchė.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Saulius

Bjauri boba gėrė vaiku krauja

2021-08-02

Elžbietos II buvęs apsauginis atskleidė, kad grupė amerikiečių turistų neatpažino karalienės ir net klausė jos, ar yra sutikusi monarchę, skelbia Dailystar ne kokia K. Middleton.

Šaunuolė.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS