Karalienės Elžbietos II vaikaitė princesė Beatrice laukiasi pirmosios atžalos | kl.lt

KARALIENĖS ELŽBIETOS II VAIKAITĖ PRINCESĖ BEATRICE LAUKIASI PIRMOSIOS ATŽALOS

  • 2

Karalienės Elžbietos II vaikaitė princesė Beatrice kartu su vyru Edoardo Mapelli Mozzi laukiasi pirmojo vaikelio, pranešė Bakingamo rūmai.

„Jos karališkoji didenybė princesė Beatrice ir ponas Edoardo Mapelli Mozzi džiaugiasi galėdami pranešti, kad šių metų rudenį susilauks kūdikio“, – sakoma trečiadienį paskelbtame rūmų pranešime.

„Karalienė apie tai informuota ir abi šeimos džiaugiasi šiomis žiniomis“, – priduriama pranešime.

Pora susituokė praėjusiais metais per slaptą ceremoniją Visų Šventųjų koplyčioje Vinzdore. Joje dalyvavo princesės Beatrice sesuo Eugenie, jų tėvai princas Andrew'as ir Sarah Ferguson bei karalienė kartu su velioniu vyru princu Philipu.

Princesė Beatrice yra viena iš aštuonių karalienės vaikaičių. Jai gimsiantis kūdikis bus 12-asis JK monarchės proanūkis ir trečiasis, kuris gims šiais metais.

Princo Harry'io žmona Sasekso hercogienė Meghan netrukus turėtų pagimdyti dukrą, o vyriausia karalienės anūkė Zara Tindall kovą pagimdė savo trečią atžalą – sūnų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

DANUTE

Labai idomu kada visos moterys prades gimdyti vaikus?O tai dabar vienos ATZALOS.

kam

ta monarhine propo gandai juk mums neidomu i/r dar tai viduramziu isnaudotoju reklama stengiantis parodyt kad kazkas ausciau niekuo nepateikiant ju privalumu kai yra daug mokslo asmenu kuriu garbe daugiau reiskia zmonems uz ju pasiekimus tai gal negretinkim siu zmniu ir laikas baikt su monarchais ir kt titulais kurie neisskyria asmenybes nuo visu?;;;

SUSIJUSIOS NAUJIENOS