Karalius Karolis, nors tebegydomas nuo vėžio, po truputį vėl grįžta į savo pareigas | kl.lt

KARALIUS KAROLIS, NORS TEBEGYDOMAS NUO VĖŽIO, PO TRUPUTĮ VĖL GRĮŽTA Į SAVO PAREIGAS

Britų valstybės vadovas karalius Karolis III kitą savaitę ketina po truputį grįžti į viešąsias pareigas, nes gydytojai pareiškė, kad jo vėžio gydymo pažanga juos „labai nudžiugino“.

Pirmasis jo įsipareigojimas kartu su karaliene Kamila bus antradienį numatytas apsilankymas vėžio gydymo centre. Pora taip pat birželio mėnesį priims Japonijos imperatorių Naruhito ir imperatorienę Masako, kurie atvyks valstybinio vizito.

Šis pranešimas paskelbtas po sunkaus karališkajai šeimai laikotarpio, kai tiek 75 metų Karolis, tiek jo 42 metų marti Velso princesė Kate atskleidė, kad serga vėžiu.

Sosto įpėdinio princo Williamo žmona kiek daugiau nei prieš mėnesį socialinėje žiniasklaidoje paskelbtame vaizdo įraše paskelbė šokiruojantį pranešimą, kad jai taikoma profilaktinė chemoterapija.

Skelbdamas apie atsargų karaliaus Karolio sugrįžimą, Bekingemo rūmų atstovas sakė, kad „dar per anksti sakyti“, kiek tęsis jo gydymas.

Tačiau jis pažymėjo, kad jo medikų komandą „labai nudžiugino iki šiol padaryta pažanga ir ji yra pozityviai nusiteikusi dėl tolesnio karaliaus sveikimo“.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Got Save the King

Senis stiprus krenas, todėl prasčiokes Kate užtarėjai nesulauks jo pasitraukimo, greičiau ji dings iš ten , pridarius kažkokių velnių.

Xxx

Manau savo pareigų neatliks gerai ,vistik liga sunki ir vietoje save karalius turėtų skirti į savo postą sūnų Harry ,nes Viljamo žmona taip pat serga sunke iga.Senis iš karto turėjo posto atsisakyti ,jis puikiai supranta kad ligonis buvo ir yra, ir trukdyti savo šaliai neturi teisės.

gal jau laikas

užleisti vietą Viljamui? Olandų buvusi karalienė Beatrix protinga moteris, užleido vietą sūnui.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS