Kelionių agentūros „Thomas Cook“ bankrotas sužlugdė brito Th. Cooko vestuves | kl.lt

KELIONIŲ AGENTŪROS „THOMAS COOK“ BANKROTAS SUŽLUGDĖ BRITO TH. COOKO VESTUVES

  • 1

Seniausios Didžiosios Britanijos kelionių agentūros „Thomas Cook“ bankrotas sugriovė brito vardu Thomas Cookas planus – vyras naudojosi bendrovės paslaugomis, organizuodamas savo vestuves.

Šią istoriją pirmadienį papasakojo televizijos kanalas „Sky News“.

Jo žiniomis, Thomas Cookas ir jo mylimoji Amelia Binch dar rugsėjo 18-ąją išskrido į Graikijos Rodo salą, kur jie jau ateinantį penktadienį turėjo susituokti. Artimiausiu metu prie jų ketino prisijungti daugiau kaip 30 svečių. Bet, turint omenyje tai, kad vestuves – nuo svečių atvykimo iki vestuvių torto, salės papuošimo ir pramoginės programos – organizavo turizmo kompanija, šie planai, pareikalavę dvejų metų ir maždaug 10 tūkstančių svarų sterlingų (apie 11 tūkstančių eurų), vargu ar bus įgyvendinti.

„Vestuvės turėjo įvykti rugsėjo 27-ąją, o spalio 3-iąją mes turėjome grįžti į namus, bet čia net nėra „Thomas Cook“ darbuotojų. Giminės ir artimieji negali atskristi, nes jau anksčiau sumokėjo už bilietus. Aš sugniuždytas, mes laukėme daugiau kaip 30 svečių, bet pusė jų įstrigo namuose. Pabrolys iki šiol tebėra Anglijoje, niekas nežino, kas bus toliau“, - skundėsi jaunikis.

„Kelionių agentūra „Thomas Cook“ dėl mano vardo žadėjo per mūsų vestuves staigmeną, bet tai ne ta staigmena, kurios laukėme“, - sakė Thomas Cookas.

Naktį į pirmadienį buvo pranešta, kad viena iš seniausių pasaulyje kelionių agentūrų „Thomas Cook“, įkurta 1841 metais, pradeda likvidavimo procedūrą. Užsienyje įstrigo apie 160 tūkstančių britų, jų grąžinimo į namus operacija gali užtrukti apie dvi savaites.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Ne ekstrasensas

Cia tik pradzia. Tegul greiciau paskelbia britai savo atsiskirima be sutarties. O del to bankroto ir sugrazinimo poilsiautoju, tai vyks didele operacija, net didesne negu pries antraji pasaulini kara ar jo metu. Bent jau sake taip per zinias. Vienu zodziu- durniu laivas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS