Kim Jong Unas nurodė kariuomenei sunaikinti Pietų Korėją ir JAV, jei jos pradėtų konfliktą | kl.lt

KIM JONG UNAS NURODĖ KARIUOMENEI SUNAIKINTI PIETŲ KORĖJĄ IR JAV, JEI JOS PRADĖTŲ KONFLIKTĄ

  • 5

Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong Unas (Kim Čen Unas) savo kariuomenės vadams nurodė panaudoti maksimalią jėgą prieš Pietų Korėją ir JAV, jei jos pradėtų kokią nors karinę konfrontaciją, pirmadienį pranešė valstybinė žiniasklaida.

Seulas ir Vašingtonas sustiprino bendradarbiavimą gynybos srityje po rekordinės Pchenjano ginklų bandymų virtinės praėjusiais metais.

Naujųjų metų išvakarėse Pchenjane susitikęs su kariuomenės vadais Kim Jong Unas sakė, kad kariuomenė, jei būtų išprovokuota, turėtų sunaikinti priešą griežčiausiomis priemonėmis ir nedvejodama nė akimirkos, pranešė Korėjos centrinė naujienų agentūra (KCNA).

Šiaurės Korėjos lyderio komentarais buvo atkartoti jo grasinimai per partijos metų pabaigos susitikimą surengti branduolinę ataką prieš Pietų Korėją ir kitas šalis.

Naujuosius metus Kim Jong Unas sutiko stebėdamas artistų trupės pasirodymą milžiniškame Pchenjano Gegužės 1-osios stadione, lydimas dukters ir žmonos, sakoma žiniasklaidos pirmadienio pranešimuose.

Oficialusis transliuotojas KCTV parodė, kaip atvykstantį lyderį ir jo šeimą sveikina dešimtys tūkstančių žiūrovų. Kim Jong Uno duktė Ju Ae (Džu Ae) laikė jo ranką, o žmona Ri Sol Ju (Li Sol Džu) už jos nugaros plojo ir šypsojosi.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Tas

Klounas kažkam grasina . Šūde maudo savo tautą , pagrindinės šalies pajamos iš (kaifo) , visas elitas , ir vyriausybė su jo sesute priešaky ant jo sėdi . Jinai ir vadovauja . Greit ir ten bus didelių pokyčiū . Gražu bus pažiūrėt , ar jį pakars savi , ar nulinčiuos .. .

Pastebėjimas

Žaidžia, nes visur pinigai ir įtaka svarbiau

to Snaiperis

Grėsmė moraliniam išsigimimui nuo JAV ir ES politikos didesnė. Snaiperi, tai pats ir važiuok į Ukrainą ir kovok su liliputu...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS