Klimato aktyvistė G. Thunberg susitiko su B. Obama | kl.lt

KLIMATO AKTYVISTĖ G. THUNBERG SUSITIKO SU B. OBAMA

Barackas Obama antradienį Vašingtone susitiko su paaugle klimato aktyviste Greta Thunberg, paskelbė buvusio JAV prezidento atstovai.

Apie susitikimą B. Obama pranešė pirmadienį, parašęs žinutę savo tviterio paskyroje. Prezidentas gyrė šešiolikmetę ir pavadino „viena iš svarbiausių mūsų planetos gynėjų“.

B. Obamos fondo atstovai išplatino vaizdo įrašą, kuriame buvęs prezidentas susitinka su G. Thunberg, kuri šiuo metu vieši JAV, Atlantą perplaukusi anglies dvideginio neišskiriančiu laivu.

„Niekas nėra per mažas daryti įtaką ir keisti pasaulį, tad imkitės visko, ko galite imtis. Būkite kūrybingi“, – susitikimo metu sakė G. Thunberg.

„Aš ir tu – mes esame komanda“, – sakė B. Obama, prieš tai G. Thunberg „davęs penkis“.

„Pripažindama, kad su klimato kaitos pasekmėmis dorotis teks būtent jos kartai, G. Thunberg nebijo imtis realių veiksmų“, – tviterio paskyroje rašė B. Obama.

Penktadienį G. Thunberg prisijungė prie klimato protesto prie Baltųjų rūmų Vašingtone, o rugsėjo 20 dieną ji dalyvaus „pasauliniame klimato mitinge“ Niujorke, kuris suvienys klimato aktyvistus iš viso pasaulio.

GALERIJA

  • Klimato aktyvistė G. Thunberg susitiko su B. Obama
Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anunakai

Ar matet tos nepilnametes grimasas, premijos iteikimo metu? Man darosi baisu, kas cia darosi musu Zemeje.

Susitiko

Susitiko padekoti tai mergaitei nuo visu pinigu seiminiku nes jie ir organizuoja ta pasaulini shaosa pavadinimu silumos efektas

SUSIJUSIOS NAUJIENOS