Klimato aktyvistė pareiškė nešvaistysianti savo laiko susitikimui su D. Trumpu | kl.lt

KLIMATO AKTYVISTĖ PAREIŠKĖ NEŠVAISTYSIANTI SAVO LAIKO SUSITIKIMUI SU D. TRUMPU

Jaunoji klimato aktyvistė Greta Thunberg per savo kelionę į JAV nenori eikvoti laiko susitikimui su prezidentu Donaldu Trumpu. „Jei jis nesiruošia klausytis mokslo ir ekspertų, tai kaip aš jį galiu įtikinti? Kaip tai gali pavykti kam nors iš mūsų judėjimo?“ – klausė 16-metė švedė interviu Šveicarijos visuomeniniam transliuotojui RTS.

„Todėl aš nešvaistysiu savo laiko susitikimui su D. Trumpu“, – pareiškė G. Thunberg atsakydama į klausimą, ką ji pasakytų JAV prezidentui per susitikimą.

Vietoj to ji esą per savo kelionę mėgins įtikinti gyventojus daryti didesnį spaudimą D. Trumpui.

16-metė aktyvistė ketina jachta kirsti Atlantą ir tada vykti į JAV bei Čilę. Niujorke ji dalyvaus JT klimato viršūnių konferencijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Jau

Gaila kad ita pasauline afiora itraukemi vaikai zmogaus veikla prie klimato kaitos tesudaro apie desimt procentu ir ji nesustabdoma su gamta nepasigalinesi bet sukciai sugalvojo pasipelnyti idomu is kieno lesu is suaukotu vargingiems zmonem ar is dar kokiu ateina kapitalizmo krize doleris jaucia gala tai dabar bandys suzaisti su klimato kaita azono skyles kaip nekeista uzsitrauke idomu nuo ko tie mitingai kazkieno finansuojami durnina zmones ir dar i tai itraukia vaikus geda butu bet su sazin ir geda jau problemos

ziezula

Tegu susirenka pirma savo nepersirbamus vienkartinius kavos puodukus leftiste kuriu jos sekejai kasdien po keliolika tusktanciu primeto i konteineri, jai iki trumpo kaip karbofosui iki menulio

Klimatas

ji niekas ,zodis nieko nepadaro ,bet ,reklamai tinka.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS