Kremlius: V. Putinas pernai uždirbo 114 000 eurų | kl.lt

KREMLIUS: V. PUTINAS PERNAI UŽDIRBO 114 000 EURŲ

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas, Kremliaus duomenimis, pernai uždirbo 10,2 mln. rublių (apie 114 000 eurų). Kremlius penktadienį paskelbė oficialią daugiau kaip du dešimtmečius valdžioje esančio 69-erių prezidento pajamų deklaraciją.

Be to, anot duomenų, V. Putinui priklauso 77 kvadratinių metrų butas, trys automobiliai ir automobilio priekaba. Kritikai neabejoja, kad V. Putinas yra daug turtingesnis.

Kremliaus pranešimas internete sukėlė daug pašaipų. Kai kurie vartotojai atkreipė dėmesį į kalinamo Kremliaus kritiko Aleksejaus Navalno tyrimą. Pernai A. Navalno komanda atskleidė, kad V. Putinui priklauso milžiniški rūmai Juodosios jūros pakrantėje. Kremlius tada atitinkamą reportažą pavadino „nesąmone“ ir „melu“.

Penktadienį paskelbtais duomenimis, V. Putinas pernai anaiptol nebuvo daugiausiai pajamų gavęs Rusijos politikas. Prekybos ministro Deniso Manturovo pajamos sudarė 704,7 mln. rublių (7,9 mln. eurų).

Kremliuje esą daugiausiai uždirbo V. Putino specialusis pasiuntinys Vladimiras Medinskis, kuris šiuo metu vadovauja Rusijos delegacijai taikos derybose su Ukraina. Jo pajamos siekė 106,7 mln. rublių (1,2 mln. eurų).

 

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

onute

ATSIPEIKĖK RAŠYTOJA PUTINO RUSIJA UŽDYRBO 114 000 000 MILIJARDUS PAMIRŠAI TRYS NULIUS DARAŠYTI NEDURNINK TAUTOS

JONAS to O

TU LIETUVIŠKAS UBAGĖLI KAŽIN AR DARBA TURI KA JAU KALBĖTI APIE PINIGUS KURIE JAU SENAI LANSBERGYNO KIŠENĖJE IR ĮSIKALK I SAVO PRIŠIKTA MAKAULE KAD GYVENI KAPITALISTYNEJE O NE DEMOKRATYNĖJE SISTEMOJE KAD ESI UBAGAS VISKAS KA GAUSI TAI 4 UKOLA I SUBINE IR BUS AMEN TOKIEM KAIP TU VALKATA BEMOKSLIS

Kauniete to O

KAIP PADARYS AR JAU AMERIKONAM GINKLUOTE AFGANAI ATIDAVĖ NETIKIU I ŠIKNA NATO ISPYRĖ IR TIEK ŽINIU APIE GALINGUOSIUS
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS