Latvija švelnina įvažiavimo ribojimus | kl.lt

LATVIJA ŠVELNINA ĮVAŽIAVIMO RIBOJIMUS

Latvija švelnina dėl koronaviruso pandemijos taikomus įvažiavimo ribojimus. Nuo šeštadienio karantino prievolė galios asmenims, atvykstantiems iš šalių, kuriose 100 000 gyventojų tenka daugiau kaip 25 koronaviruso atvejai per dvi savaites. Iki šiol ši riba buvo 16 atvejų 100 000 gyventojų.

Atvykstantieji iš šalių, kuriose atvejų yra daugiau kaip 25, ir toliau turės dešimčiai dienų karantinuotis. Be to, privaloma atvykstančiųjų registracija.

Remiantis penktadienį sveikatos tarnybų Rygoje paskelbtu sąrašu, be pačios Latvijos tik dar keturios šalys neviršija 25 atvejų ribos. Tai yra Suomija, Kipras, Lichtenšteinas ir Vatikanas.

1,9 mln. gyventojų turinčioje Latvijoje iki šiol patvirtinta 2019 infekcijos atvejų ir 38 mirtys. Latvija yra viena mažiausiai pandemijos paveiktų Europos šalių. Tačiau kaip ir kitose ES valstybėse, naujų infekcijų skaičius čia pastaruoju metu auga.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Boom

Kaip del tu kurie kerta siena tranzitu vaziodami pvz iki kelto I Venspili ,Riga kai is masynos net neislipi toi Latvijoje

Penktadienis13

Haha jau pačių niekur neįleidžia be izoliacijos, tai švelnint pradėjo.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS