Lenkija planuoja iš atvykėlių reikalauti neigiamo koronaviruso testo | kl.lt

LENKIJA PLANUOJA IŠ ATVYKĖLIŲ REIKALAUTI NEIGIAMO KORONAVIRUSO TESTO

Gali būti, kad Į Lenkiją atvykstantys asmenys jau netrukus turės pateikti neigiamą koronaviruso testą. Šis naujas reikalavimas planuojamas savaitės pabaigoje, stočiai TVN sakė sveikatos ministras Adamas Niedzielskis. Tam, kas pasienyje pateiks neigiamą testo rezultatą, atvykus nereikės karantinuotis.

Ministras, be to, pareiškė, kad Lenkijoje prasideda trečioji pandemijos banga, kuri piką veikiausiai pasieks kovo pabaigoje arba balandžio pradžioje. Naujos priemonės pandemijai suvaldyti ateinančiomis savaitėmis neplanuojamos.

Lenkijoje pastaruoju metu auga naujų infekcijų skaičiai. Neseniai šalyje sušvelninti, be kita ko, kino teatrams, teatrams, viešbučiams ir slidinėjimo trasoms taikyti ribojimai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Nuomonė

Tikroji žurnalistika reikalauja pateikiamą informaciją patikrinti iki galo, o ne dalį pranešti, o kas svarbiausia – nutylėti! Lenkija ketina keisti sienos kirtimo tvarką, t. y. reikalauti pateikti neigiamą koronaviruso testo rezultatą arba karantinuotis, tik pietiniame (su Slovakija ir Čekija) ir vakariniame (su Vokietija) pasienyje.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS