Lenkijos premjeras migracijos krizę ir dujų kainas laiko hibridinio karo pavyzdžiais | kl.lt

LENKIJOS PREMJERAS MIGRACIJOS KRIZĘ IR DUJŲ KAINAS LAIKO HIBRIDINIO KARO PAVYZDŽIAIS

Europos Sąjunga dar turi laiko išvengti katastrofos, susijusios su naujomis grėsmėmis, pareiškė Lenkijos vyriausybės vadovas Mateuszas Morawieckis (Mateušas Moraveckis).

„Europa susidūrė su naujomis grėsmėmis. Migracijos krizė, kibernetinės atakos ir manipuliavimas dujų kainomis tėra tik Minsko ir Maskvos pradėto hibridinio karo pavyzdžiai. Lenkija, Lietuva, Latvija ir Estija yra šios atakos priešakinėje linijoje“, – parašė premjeras socialiniame tinkle „Twitter“.   

„Esame liudininkai, kaip bandoma pakeisti esamą tvarką saugumo srityje. Rusijos pajėgų sutelkimas pasienyje su Ukraina ir Moldavijos šantažavimas dujų klausimu – neraminantis signalas Europos Sąjungai. Kol kas dar yra laiko katastrofai išvengti“, – pažymėjo lenkų premjeras.   

„Dėkoju Lietuvos, Latvijos ir Estijos vyriausybių vadovams už vienybę. Išliekame vieningi ir solidarūs. Tai vienintelis kelias Europai“, – pridūrė M. Morawieckis.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

nereikejo

lenkams tuo pacu ir mums /grot/ pagal bidudele su sankcijom is to politbrius durnyno ir butu okey nebutu emigrantu ir verslas eitu savo iprasta vaga bet tam labai pas istenge rgvytukas su visa savo saika ka ir matome lageriniu fasistyniu koloniju atidarymo priesausry ======

SUSIJUSIOS NAUJIENOS