Iš ligoninės išrašytas A. Navalnas bus grąžintas į areštinę: nepaisoma apnuodijimo | kl.lt

IŠ LIGONINĖS IŠRAŠYTAS A. NAVALNAS BUS GRĄŽINTAS Į AREŠTINĘ: NEPAISOMA APNUODIJIMO

  • 5

Rusijos opozicijos lyderis Aleksejus Navalnas buvo „apnuodytas“ nenustatyta toksiška medžiaga, tačiau medikai, nepaisydami jo būklės, išrašė jį iš ligoninės ir išsiuntė atgal į areštinę, pirmadienį pranešė jo advokatė ir asmeninė gydytoja.

„Tai tikrai yra apnuodijimas kažkokia nežinoma chemine medžiaga“, – žurnalistams prie Maskvos ligoninės, kurioje buvo gydomas Kremliaus kritikas, sakė advokatė Olga Mihailova.

A. Navalno asmeninė gydytoja Anastasija Vasiljeva pabrėžė, kad opozicionierius, nepaisant jo būklės, buvo grąžintas į areštinę.

A. Navalnas, kuriam trečiadienį buvo skirta 30 parų arešto už raginimus surengti nesankcionuotą protestą, sekmadienio rytą buvo išvežtas iš areštinės Maskvoje į ligoninę.

Jo atstovės Kiros Jarmyš teigimu, A. Navalnui, kuris anksčiau neturėjo jokių alergijų, smarkiai patino veidas ir išbėrė odą.

Kelerius pastaruosius metus A. Navalno sveikatą prižiūrėjusi gydytoja A. Vasiljeva anksčiau pirmadienį nurodė, kad jo veido tinimas ir bėrimas gali būti apnuodijimo cheminėmis medžiagomis požymiai.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

ALGIS

Jam matomai patinka chaliava duona

dar

vienas susapnavo ''novičiok'' pauostęs ............. tradicija tęsiasi

Taigi jis pedas

Pri Siri jo spermos ir istino.nes sperma zydiska buvo.kaip ir lanzdergiu oziai lygiai taip pat.ko cia stebetis
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS