A. Lukašenka (ne)apnuodytas? | kl.lt

A. LUKAŠENKA (NE)APNUODYTAS?

  • 27

Sklando gandai, kad Aleksandras Lukašenka – apnuodytas ir guli ligoninėje Maskvoje. Tokia informacija pasidalino opozicionierius Valerijus Cepkalas. Tačiau baltarusių žiniasklaida skleidžia kitokią žinutę ir bando gandus paneigti. Apie tai daugiau LNK reportaže.

Baltarusijos autoritaras A. Lukašenka įrodinėja, kad yra sveikas ir gyvas. Valstybinė baltarusių žiniasklaida parodė, kaip 68-erių Lukašenka Minske priėmė atvykusią Rusijos centrinio banko vadovę Elvirą Nabiuliną. Kalbėjo apie bendros šalių valiutos tikslingumą ir darbą galiojant sankcijoms.

Tačiau dar savaitgalį žiniasklaidoje pasirodė naujų pranešimų: opozicionieriaus V. Cepkalos žiniomis – A. Lukašenka, po susitikimo su Putinu, vėl išvežtas kritinės būklės į ligoninę. Esą šįkart Maskvoje galimai apnuodytas. Kiti stebėtojai teigia, kad A. Lukašenka yra Baltarusijoje nuo pat gegužės 25-osios, o jo lėktuvas nusileido Minske, tad buvimas ligoninėje Maskvoje – tik melagiena.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

„Kalbant apie bendros valiutos sukūrimą – tai nelengvas procesas ir tikriausiai ne nuo šiandien, kaip sutarėme su Rusijos prezidentu. Tačiau kai kurie patriotiškai nusiteikę žmonės Rusijoje ir Baltarusijoje dažnai kelia šį klausimą. Norėčiau išgirsti ir jūsų požiūrį“, – kalbėjo A. Lukašenka susitikimo su Rusijos centrinio banko vadove vaizdo įraše.

Rašyti komentarą
Komentarai (27)

Anonimas

O kur mūsų kerėpla, gal jau atidavė galus ? Nei girdėt, nei matyt ...

tai

Taip ,taip nunuodytas, trečią dieną prisikels iš mirusių , pamaitins gudų tautą bulbomis ir išdidžiai nueis vandeniu.

Pakeliui į Kobzono koncertą

Putinas, Kadyrovas, Lukašenka, Prigožinas jau turi bilietus į Kobzono koncertą. Šiais metais bus laimingas Kobzonas sulaukęs savo chebros. Staugs liepsnose.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS