Maskva žada dėti visas pastangas, kad pagerintų santykius su JAV | kl.lt

MASKVA ŽADA DĖTI VISAS PASTANGAS, KAD PAGERINTŲ SANTYKIUS SU JAV

  • 6

Maskva suinteresuota gerais santykiais su Vašingtonu ir dės visas pastangas, siekiant pagerinti dialogą, trečiadienį sakė Rusijos užsienio reikalų ministro pavaduotojas Sergejus Riabkovas.

„Rusija suinteresuota, kad santykiai su Amerika būtų teigiami, ir šiam tikslui pasiekti dės visas pastangas“, – sakė S. Riabkovas.

S. Riabkovo teigimu, kai JAV valstybės sekretorius Mike`as Pompeo gegužės 14 d. lankėsi Sočyje, Maskva aiškiai apibrėžė savo požiūrį.

JAV valstybės sekretorius gegužės 14 d. atvyko į Sočį susitikti su užsienio reikalų ministru Sergejumi Lavrovu ir prezidentu Vladimiru Putinu. Susitikimo pradžioje S. Lavrovas ir M. Pompeo sutarė, kad reikia gerinti dvišalius santykius.

JAV ir Rusijos santykius aptemdė kaltinimai, kad Rusija bandė kištis į 2016 metais vykusius JAV prezidento rinkimus, bei nuomonių skirtumai dėl padėties Venesueloje, Irane, Sirijoje ir Ukrainoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Lietuvis

Kremliaus troliai čiulpkit kota

cia

ne sankcijos bet sveikas protas tik nezinia ar pas visus jo uzteks sutarciai ir vel islys koks /pasiutes suo/ su karine agresija ?.....

Anonimas

Esu vienas pabeges prisiktaberetis is psichuskos, pats parasau, pats pasijuokiu, pats prasibalsuoju
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS