A. Navalno dukra pasidalijo jautria žinute: labai tavęs pasiilgau | kl.lt

A. NAVALNO DUKRA PASIDALIJO JAUTRIA ŽINUTE: LABAI TAVĘS PASIILGAU

  • 11

Daša Navalnaja, mirusio Kremliaus kritiko Aleksejaus Navalno dukra, socialinėje medijoje pirmą kartą po jo mirties viešai prakalbo apie savo tėvą.

23-jų D. Navalnaja instagrame paskelbė nuotrauką, kurioje ji kartu su savo tėčiu ir mama.

„Myliu, bučiuoju ir labai tavęs pasiilgau“, – po nuotrauka rašė D. Navalnaja.

Tai pirmasis jos pasisakymas po A. Navalno mirties Arkties kalėjime. 47-erių Kremliaus kritikas mirė praėjusį penktadienį.

 

JAV prezidentas Joe Bidenas ketvirtadienį Kalifornijoje susitiko su A. Navalno našle ir dukra.

Anot jo, Julija Navalnaja ir jos dukra Daša, studijuojanti Stanfordo universitete Kalifornijoje, seka drąsiu Kremliaus opozicionieriaus pavyzdžiu. J. Bidenas taip pat sakė, kad A. Navalno našlė nepasiduoda ir ketina tęsti kovą.

J. Navalnaja ir motina Liudmila Navalnaja garsiai kritikavo Rusijos valdžią ir prezidentą Vladimirą Putiną, kuris, jų manymu, yra atsakingas už A. Navalno mirtį.

Maskva vis dar neatiduoda V. Putino kritiko kūno artimiesiems, tačiau motina Liudmila ketvirtadienį pranešė, kad tyrėjai leido jai apžiūrėti kūną.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Chi

Paleckis- kalėjime, Kandrotas-kalėjime, Gražulis išpirdolintas iš seimo, Žemaitaičio kėdė kliba... Kokią teisę turite garbinti rusų opozicionierių, kai su savais valdžios kritikais elgiatės dar baisiau!??

elena

nesuprantu kam jis Lietuvoj idomus o zurnalistai tegul raso apie musu vyriausybe ju leidziamus istatymus nesamoningus o ne ziuri rusu

Kiek

dar rodysit šita padugnę, tėvynės išdavika nasralna, vemt ir šikt norisi, ačiū dievui kad padvėsė šitas gaidys
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS