Nugaišo Bidenų šuo Čampas, šeimos „mylimas draugas“ | kl.lt

NUGAIŠO BIDENŲ ŠUO ČAMPAS, ŠEIMOS „MYLIMAS DRAUGAS“

JAV prezidento Joe Bideno (Džo Baideno) šeimos šuo Čampas (Champas) nugaišo, šeštadienį pranešė prezidentas, šį vokiečių aviganį pavadindamas „ištikimu, mylimu pastarųjų 13 metų draugu“.

Bidenai atgaivino seną tradiciją JAV prezidentams laikyti augintinių, nutrūkusią valdant ankstesniam JAV lyderiui Donaldui Trumpui (Donaldui Trampui). Bidenai į Baltuosius rūmus atsikraustė su šunimis Čampu ir Meidžoru (Majoru).

„Šiandien mes nusiminę pranešame, kad mūsų numylėtas vokiečių aviganis Čampas ramiai namuose nugaišo“, – sakoma pirmosios ponios Jill Biden (Džil Baiden) pranešime.

Meidžoras, taip pat vokiečių aviganis, vos apšilęs kojas svarbiausioje JAV rezidencijoje įsipainiojo į skandalą.

Šis jaunas buvęs gelbėtojų šuo kovą buvo išsiųstas į Bidenų šeimos namus Delavere perauklėti, nes mažiausiai vieną kartą įkando žmogui. Balandžio mėnesį pirmosios ponios atstovas pranešė apie šio šuns „papildomą dresūrą“.

J. Bidenas sakė, kad jo augintinio nederamą elgesį galbūt paskatino priešais jį judriuose Baltųjų rūmų koridoriuose netikėtai pasirodantys Slaptosios tarnybos agentai ir kiti žmonės.

Šunų mylėtojai Bidenai taip pat yra paskelbę, kad Baltuosiuose rūmuose laikys ir katę. Spaudos sekretorė Jen Psaki (Džen Psaki) kartą įspėjo, kad tai „nulauš internetą“.

Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Aisk.

Nedaug liko ir Klaida buvo jo dalyvavimas prezidento rinkimuose.Matau lavoną.

a tai

kur pasarvotas

Taigi

Turėtų Lietuvoje būti vėliavos su gedulo kaspinu...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS