Nuo Maskvos priklausomas A. Lukašenka protestuotojus kaltina terorizmu | kl.lt

NUO MASKVOS PRIKLAUSOMAS A. LUKAŠENKA PROTESTUOTOJUS KALTINA TERORIZMU

  • 7

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas neskelbtame susitikime priėmė Baltarusijos režimo lyderį Aliaksandrą Lukašenką, kuris tampa vis labiau priklausomas nuo Maskvos paramos, praneša LNK žinios.

Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas skelbė, kad V. Putinas esą džiaugsis galėdamas aneksuotame Kryme priimti A. Lukašenką.

Tačiau susitikimas buvo surengtas Sankt Peterburge. A. Lukašenka V. Putinui sakė ėmęsis aktyvios nevyriausybinių ir užsienio žiniasklaidos organizacijų kontrolės. Taip pat pažadėjo toliau kovoti su protestuotojais, kuriuos kaltina terorizmu.

„Prieš tuos žmones, kurie paremia valstybę ir valstybingumą, – dabar jau deputatų ėmėsi. Ir niekšai pasirenka tokį laiką deputatų namų atakoms, kada vaikai yra namuose. Mes juos visus surasime ir patrauksime atsakomybėn“, – teigė A. Lukašenka.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

jOANA

Tie du vyrai tai didžiausi pederastu ir išsigimėliu vagiu priešai Daug šaliu jie išgriovė išdraskė išvogė tautas iš namu išvarė o šitie garbingi vyrai savo šalis išsaugojo nuo pederastijos sklidimo nuo vaikučiu niekinimo Tykėkime kad ir lietuva abgins savo vaikus šeimas nuo parazitu Beresniavičiu Čmilj Piš slušniu gabriu iškrypėlės grybes ir nusilpusio nausėdos

LIETUVĖ

PAGARBA TIEM DVIEM VYRAM LUKAŠENKAI IR PUTINUI

JONAS TO T TO O

DU PROTAI PARAŠO KAD RAŠYTI BET KAS APIE KA NEAIŠKU GAL NUSIUSKIT PAVILIONI KAD IŠVESTU I GATVES TAUTA JUK ATVYKS TOS KUBOS MAFIJOZAS OT PARODIS SAVO GALIA TAUTAI O GAL TA CICINAKA SIUSKIT TAI TIKRAI VISA TAUTA IŠEIS PAMATE SAVO UŽSIENIN E PREZIDENTE JUK TAIP GERAI PAS NAUSĖDA IR GABRI ISITAISĖ KAD NET IŠ LAIMĖS LIETUVA DĖL TOKIOS GARBINGOS PONIOS PALIKO SAVO TAUTIEČIUS BE DARBO BE UOSTO MILIJONU IR DRUSKININKIEČIUS BEDARBIAIS
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS